• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de kadın doğum dr

merve0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
37
13
3
28
Merhabalar kızlar ben İzmir’de özel ve temiz güvenilir bir hastane ve kadın doğum doktoru araştırıyorum daha önce doğum yapan memnun kalan arkadaşlarım varsa yazabilir misiniz rica etsem

Merhabalar kızlar ben İzmir’de özel ve temiz güvenilir bir hastane ve kadın doğum doktoru araştırıyorum daha önce doğum yapan memnun kalan arkadaşlarım varsa yazabilir misiniz rica etsem
Zekeriya güner ve volkan emirdar var canım araştır istersen

1,5 yıldır Volkan Emirdar hastasıyım. Tüp bebekle sayesinde hamile kaldım. Sonuna kadar tavsiye ediyorum 🥹☺️

Alim Gökhan Kuşgöz Can Hastanesinde. Hastaya yaklasimi çok güzel ve o kadar saygılı bir doktor ki endişeli gittiğiniz günlerde bile yüzünüz gülmeden çıkmıyorsunuz. Hasta içeri girdiğinde ayağa kalkan biri kendisi. Merak ettginiz soruları da sıkılmadan yanıtlar. Ben gebelikten önce de kendisine muayene oluyordum gebelik takibine de kendisiyle devam ediyorum.

Alim Gökhan Kuşgöz Can Hastanesinde. Hastaya yaklasimi çok güzel ve o kadar saygılı bir doktor ki endişeli gittiğiniz günlerde bile yüzünüz gülmeden çıkmıyorsunuz. Hasta içeri girdiğinde ayağa kalkan biri kendisi. Merak ettginiz soruları da sıkılmadan yanıtlar. Ben gebelikten önce de kendisine muayene oluyordum gebelik takibine de kendisiyle devam ediyorum.
Bende açıkçası güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor arıyorum herkes gibi ve malum bu özel hastanelerde oluşan haberlerden sonra insan acaba mı diyor. İzmire yeni taşınmış olduğum için hiç bir bilgim yoktu ama önerinizi en azından araştırıp değerlendireceğim bir randevu alıp çok sağolun 😇

Egepol hastanesinde Cemil Kaymaz benim doktorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Son derece ilgili, her detayı titizlikle inceliyor ve tüm süreci ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. En önemlisi, her an ulaşılabilir olması saat kaç olursa olsun mesajlara ve aramalara mutlaka geri döner

Back
X