Ben de İzmir'de yaşıyorum. Gebeliğimin başından buyana Egepolde Şükran Hanıma gittim. Ailem Denizli'de yaşıyor ve onları ziyarete gittiğimde rutin testlerimi yaptırmak için Denizli Devlet Hastanesine gitmiştim. Doktor bey orda 3lü taramamı da yaptı. Sonra da beni ayrıntılı ultrasona aldı. Meğer gebeliğin başından beri plesanta rahim ağzını kapatmış durumdaymış ve plesanta duvarında birkaç çatlak oluşmuş. Üstelik plasantada koroid pleksus kisti varmış. Şükran Hanım bize bunların hiçbirinden bahsetmemişti. Üçlü testte trizomi 18 sınıra yakın çıkınca ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim. Gene de Şükran Hanıma danışmak istedim. Kendisini defalarca arayıp sekreterine durumu bildirdiğim halde bana hiçbir dönüş yapmadı. Şimdi yaz tatili olduğu için Denizlideyim ve burada Pamukkale Üniv.nde Doçent doktor Aysun Karabuluta gidiyorum. Kendisi riskli hamilelikler konusunda uzman ve inanılmaz derecede ilgili bir doktor. Sözün kısası belkji bana denk geldi ama ben Şükran Hanımdan hiç memnun kalamadım. Doktor seçimi çok önemli. Bir de tavsiyem mutlaka devlete bağlı çalışan bir doktora da devam edin. Çünkü devlet artan çocuk ölümlerinden sonra bu işi çok sıkı tutmaya başlamış. Alternatif bir görüş elde etmiş olursunuz.