How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

izmirde jinekolog uzmanlarından tavsiyesi olan var mı?

alsancakta özel muayenehanesi olan doktor burak ağcayı tavsiye ederim..alanında çok iyi uzman olmuş bir doktordur..

ben çok araştırdım.tepecik,yeşilyurt devlet,baki uzun hastanesi...Daha çok doktor.Zaten iki çocukta epey doktor tanıyosun.Ama ben bu sefer Alsancak'ta reşat Bozoklar'a gidicem düzenli olarak.1 ağustosta randevum var.Çok duydum adını ve doğum yapan tanıdıklarım var.hepsi memnun.15 dk'da doğumdan çıktılar hepsi.

hayatımda gördüğüm en iyi kadın dr u egepol hastesinde gökalp tokaç dogumumu kendısı yaptı sıddetle tavsıye edıyorum.nasıpse ıkıncı kez hamıle kalırsam yıne ona gıdıcem rutin muaynelerım ıcınde gökalp beye gıdıyorum.

Ben de İzmir'de yaşıyorum. Gebeliğimin başından buyana Egepolde Şükran Hanıma gittim. Ailem Denizli'de yaşıyor ve onları ziyarete gittiğimde rutin testlerimi yaptırmak için Denizli Devlet Hastanesine gitmiştim. Doktor bey orda 3lü taramamı da yaptı. Sonra da beni ayrıntılı ultrasona aldı. Meğer gebeliğin başından beri plesanta rahim ağzını kapatmış durumdaymış ve plesanta duvarında birkaç çatlak oluşmuş. Üstelik plasantada koroid pleksus kisti varmış. Şükran Hanım bize bunların hiçbirinden bahsetmemişti. Üçlü testte trizomi 18 sınıra yakın çıkınca ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim. Gene de Şükran Hanıma danışmak istedim. Kendisini defalarca arayıp sekreterine durumu bildirdiğim halde bana hiçbir dönüş yapmadı. Şimdi yaz tatili olduğu için Denizlideyim ve burada Pamukkale Üniv.nde Doçent doktor Aysun Karabuluta gidiyorum. Kendisi riskli hamilelikler konusunda uzman ve inanılmaz derecede ilgili bir doktor. Sözün kısası belkji bana denk geldi ama ben Şükran Hanımdan hiç memnun kalamadım. Doktor seçimi çok önemli. Bir de tavsiyem mutlaka devlete bağlı çalışan bir doktora da devam edin. Çünkü devlet artan çocuk ölümlerinden sonra bu işi çok sıkı tutmaya başlamış. Alternatif bir görüş elde etmiş olursunuz.

Ben de İzmir'de yaşıyorum. Gebeliğimin başından buyana Egepolde Şükran Hanıma gittim. Ailem Denizli'de yaşıyor ve onları ziyarete gittiğimde rutin testlerimi yaptırmak için Denizli Devlet Hastanesine gitmiştim. Doktor bey orda 3lü taramamı da yaptı. Sonra da beni ayrıntılı ultrasona aldı. Meğer gebeliğin başından beri plesanta rahim ağzını kapatmış durumdaymış ve plesanta duvarında birkaç çatlak oluşmuş. Üstelik plasantada koroid pleksus kisti varmış. Şükran Hanım bize bunların hiçbirinden bahsetmemişti. Üçlü testte trizomi 18 sınıra yakın çıkınca ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim. Gene de Şükran Hanıma danışmak istedim. Kendisini defalarca arayıp sekreterine durumu bildirdiğim halde bana hiçbir dönüş yapmadı. Şimdi yaz tatili olduğu için Denizlideyim ve burada Pamukkale Üniv.nde Doçent doktor Aysun Karabuluta gidiyorum. Kendisi riskli hamilelikler konusunda uzman ve inanılmaz derecede ilgili bir doktor. Sözün kısası belkji bana denk geldi ama ben Şükran Hanımdan hiç memnun kalamadım. Doktor seçimi çok önemli. Bir de tavsiyem mutlaka devlete bağlı çalışan bir doktora da devam edin. Çünkü devlet artan çocuk ölümlerinden sonra bu işi çok sıkı tutmaya başlamış. Alternatif bir görüş elde etmiş olursunuz.

canım şükran hanımı hiç duymadım iyi yada kötü diye ama gökalp bey muhtesem bır dr sen sormadan aklındakılere cevap verır.egepolde adını duyuran ıkı dr var zaten bırı gökalp tokaç dıgerıde hakan sabırlı ıkısıde iyi. dogumumu gökalp bey yapmıstı halada gıdıyorum kontrole sohbet edeıyoruz cok sakacıdr=) benımde hamılelıgımın ılk günlerı tooxoplazma yüzünden can sıkıcıydı aklımı bulandırıp tehlıke var yada yok birsey söylemedı eger söleseydı aklım bulancaktı ve tüm hamılelıgım stres ıcınde üzüntü ıcınde geccektı en cokda bu konuda allah razı olsun kendısınden. sana cok gecmıs olsun bebısını saglıkla kucagına alırsın ınsallah. buarada randevu alcaksan acele etmen lazım zamanın varsa cünkü ınalımaz yogun bı dr.

hamıleleıkte herhangı bır sorunla karsılasıldıgında ben dru rahatca arayıp ulasmak ısterım egepoldekı drlara pek mümkün degıl ulasmak yanı o an ula samıyosun özel dr ıstıyosan nerde oturuyosun bılemıyorum karsıyakada kordon klınık var oranın dru ıbrahım yanık var tavsıye ederım

Back