İzmir'de Jandarma Komutanlığına Terör Saldırısı

marilyn monroe

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
8.379
24.177
İzmir'de jandarma komutanlığına terör saldırısı
DHA
23 Şubat 2016 - 18:18:00
56cc86aac03c0e0f104700fd.jpg

İZMİR’in Kemalpaşa İlçesi’nde akşam saatlerinde Jandarma Karakol Komutanlığı’na teröristler roketatarla saldırdı.

İlk belirlemelere göre dağlık alandan yapılan roketatarlı saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.

Ayrıntılar geliyor...
http://www.hurriyet.com.tr/izmirde-jandarma-komutanligina-teror-saldirisi-40059212

İzmir'de jandarma karakoluna roketatarlı saldırı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde jandarma karakoluna roketatarlı saldırı düzenlendi.

23.02.2016 18:KK4:30
thumbs_b_c_dd40e9c6393bd960fc3a59c78ab3d0e5.jpg

İZMİR

Kemalpaşa ilçesinde jandarma karakoluna roketatarlı saldırı düzenlendi.

Kemalpaşa Caddesi Soğukpınar Mahallesi'nde bulunan Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına, teröristler tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Roket, jandarma karakol binasının yanında bulunan binaya isabet etti.

Olayda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, roketin isabet ettiği binada hasar meydana geldi.

Kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Muhabir: Mustafa Yıldırım
https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/izmirde-jandarma-karakoluna-roketatarli-saldiri/526098

Bütün sitelerde ölü ve yaralı yok deniyor, sadece bina hasar görmüş. Ama bu kadar yakın aralıklarla artık gerçekten çok ürkütücü.
heryerde rahatça var olabileceklerini göstermeleri zaten ürkmemiz için yeterli,adamlar ne kadar rahat her yere girip çıkıyor inanamıyorum.

heryerde rahatça var olabileceklerini göstermeleri zaten ürkmemiz için yeterli,adamlar ne kadar rahat her yere girip çıkıyor inanamıyorum.
Yok, doğu batı, şehir kırsal ayrımı kalmadı artık. Her an metroda, çöp kutusunun önünden geçerken falan havaya uçabiliriz.

Güzel ülkemin her yerindeler artık.. Yeter yeter.. nasıl bir kanser hücresi, yavaş yavaş tüm organları ele geçirir, gordugum bu ne yazıkki
Yaa Allahım ben kötü bir kulunmuyum?neden hergun itinayla ettiğim beddua lar tutmuyor niyeee
Aman sakin beddua etme.. Beddua 40 kapi dolasirmis, gene gelip sana bulasirmis.. Eskilerden bir deyim ama denenmistir, tutuyor. Ben denemedim tabii, ama cevremden gordum. Evinde kahir, bela demicen kimselere...

Aman sakin beddua etme.. Beddua 40 kapi dolasirmis, gene gelip sana bulasirmis.. Eskilerden bir deyim ama denenmistir, tutuyor. Ben denemedim tabii, ama cevremden gordum. Evinde kahir, bela demicen kimselere...
Napayim içim yanıyor, sehitlerimize.. Bu insan kılığındaki canavarlara soysuzlara, ne diyeyim..kadın, yasli çocuk demeden buldukları her firsatta, insanları bombalamak, yüzlerce yetim bırakmak off.aklım almıyor.. Keşke elimizden bisey gelse ama yok..Rabbimden cezalarını bulmalarını diliyorum sadece

X