Okuyunca üzüldüm. Bana sorarsanız verin bir kreşe. "Gönülsüz namaz, göğe ağmaz" diye bir laf vardır. Gönüllü bakmıyorlar demek ki. Hem çocuğunuz da hisseder bunu hem de sizin zaman içinde ailenizle aranız açılır. Eşiniz, "bakmayacağız diyene kadar baksınlar" demiş ya, aslında kibarca söylemişler bakmak istemediklerini.
Artık eskisi gibi değil, çok güzel kreşler var. Bezli bebek bile alıyorlar. Benim arkadaşım 18 aylıkken verdi bebeğini kreşe. İyice araştır, tavsiye üzerine ver bir kreşe, için rahat olur.
Ailene de kızma. Tabi insan bekliyor ama çocuk bakmak da zor iştir. Herkesin harcı değildir, yoruyor demek ki. Kırılmakta haklısın ama kötüye yorma, iyi niyetli düşünmeye çalış. Daha huzurlu olursun.
teşekkür ederim canım haklısın aslında... umarım herşey daha güzel olur.. oğlumun mutlu olabileceği bi kreş bulabilirim. sabah arkamdan ağladı annem gelsin diyor kollarını açıyor yavrum. demek ki üzülüyo kuzum..(( izmir de iyi bir kreş tavsiyesi olan var mı sorayım arkadaşlarımıza da . sabah iyi bi kreş dedikleri aslan kralı aradım 3 yaş alıyoruz dedi... inşh. gönlüme göre olur huzurlu olurum canım..
öpüyorum teşekkürler.
Rica ederim. Ama oğlunun üzüldüğünü düşünüp huzursuz da olma lütfen, benim oğluma da anneanne bakıyor, anneanne biraz dinlensin diye birkaç hafta babaanne bakacak. Bizde aksine ikisi de çok severek bakıyor, oğlumun keyfi de çok iyi ama çocuk işte. Sabah benimki de çok ağladı. İçim sızladı asansör beklerken. Bu yaşlarda normal anneye fazla düşkünlük.
kendi eviniz de bakabilecek güvenilir birini bulsanız daha mı iyi acaba?benim kızım da 3 yaşında tercih edecek olsam sanırım evde bakılsın isterdim.ama yine de uygun bir kreşte düşünülebilr.biz eşimle dönüşümlü bakıyoruz.Allah kolaylık versin.İnşaallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Özelden de yazmıştım size. Çiğli emniyetin arkasında peri masalı anaokuluna gidiyor kızım ve çok memnunuz. Pırıl pırıl yeni bir okul, sahipleri ilgili, öğretmenler nitelikli. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalımCiglide bildiginiz iyi bır krej varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?