- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
Bayanlar yardımcı olursanız çok sevinirim gittiğim doktorumdan nefret eder hale geldim çok kaba çünkü nuvaringi sordum beni azarladı, kontrol sırasında çok sert davrandı bakmadı bile o kadar canım acıdı ki kanadım yani kontrolden sonra akşama kadar
Test bile yapmadan yumurtlayamıyorsun galiba dedi Allah tarafındandır dedi moralimi bozdu sağolsun burdan arkadaşlar var testsiz belli olmaz olsa da ilacı var falan dediler rahatlattılar beni![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Ben şöyle güleryüzlü, ilgili, beni sakinleştirebilecek bir doktor arıyorum İzmir Konak çevresinde daha çok ama iyiyse diğer ilçeler de olur Karşıyaka, Bornova falan.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Test bile yapmadan yumurtlayamıyorsun galiba dedi Allah tarafındandır dedi moralimi bozdu sağolsun burdan arkadaşlar var testsiz belli olmaz olsa da ilacı var falan dediler rahatlattılar beni
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Ben şöyle güleryüzlü, ilgili, beni sakinleştirebilecek bir doktor arıyorum İzmir Konak çevresinde daha çok ama iyiyse diğer ilçeler de olur Karşıyaka, Bornova falan.