izmirde iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum lütfen yardım !!!!

dmtokan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
27
0
36
İzmir
arkadaşlar izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum ssk anlaşmalı özel hastane yada kadın doğum hastanesine bağlı çalışan özel muaynehanesi olan iyi bi dr bilen varmı ??

arkadaşlar izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum ssk anlaşmalı özel hastane yada kadın doğum hastanesine bağlı çalışan özel muaynehanesi olan iyi bi dr bilen varmı ??

cnm eger muayene ıcınse benım bıldıgım cok kalıtelı bı doktor var çankaya tıp ta kadın dogum uzmanı bır tane var zaten ben acayıp memnunum ondan ufacık bır sıkıntımda solugu orda alıyorum

arkadaşım ben çankayada çalışıyorum ama çankaya tıp merkezine hiç gitmedim işyerime yakın oldugu için k.doğuma gideceği zaman oraya gidebilirm, doktorun adını ve muayene ücretini yazarmısın

cnm dr adı ne birde ssk anlaşmaları varmı. ben 7+3 haftalık hamileyim riskli bir gebelik geçiriyorum rahmimde perde var dolayısıyla düşük tehlikemde var doğuma kadar aynı dr kontrolünde olmak istiyorum.

İzmir'de Prof. Dr. Mert KAZANDI var, ben ona gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor. Bilgisine ve ilgisine güveniyorum. Muayenehanesini Bayraklı'da açtı. Ücreti 200 TL. Hatta bu siteden de merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.. PROF. DR. MERT KAZANDI

Canım Özel Egepolde Hakan Sabırlı var ben ona gidiyorum ve çok çook memnumun tavsiye üzerine gittim zaten harika bi doktor ve hastane ssk anlaşmalı sadece 37 tl ödüyorsun üstelik muayene tarihinden itibaren 15 gün içinde tekrar gidersen ücretsiz

eğer gerçekten iyi bir doktor istiyorsan Prof. Dr. Sabahattin ALTUNYURT`u öneririm özel muayenehanesi var ücreti yüksek ama gerçekten memnun kalırsın, birde egepolde Gökalp beyi öneririm ancak randevu ile çalışıyorlar en erken 2 ay sonrasına randevu veriyorlar

Slm bende izmirden im buca tıpta calısan can postacıya gıdıyordum hıç memnun kalmadım bi takım problemlerden bahsedıp canımı sıkmayı basardı suan buca ssk da calısan halit yavuz vidinliye gıdıyorum telle randevu alırsan bekleme olmuyor bide şifa hastanesınde çankayada berrın hanım var o doktorda cok ıyı ozel hastene arıyorsan şifa berrin hanım derim ben muayene 50 tl eger sıgortada yapıcam dogumumu dıyorsan buca ssk halit yavuz vidinli veya pamır payzanoglu nettende baktıgın zaman bu doktorlar hep olumlu yorumları var şimdiden gecmıs olsun

Ha eger problemın gercekten buyuk bır sıkıntı durumundaysa mutlaka bı profesor bul ege unuversıtesınde calısan olabılır benım 20 haftaya kadar beklemem gerekıyor mesela eger plesenta hala yapısık olmaya devam ederse bende ege unuversıtesınden profesor bulmak zorundaymısım cunku bu sekılde dogumu yapmak ıstemıyorlar teşekkullu hastanede olmam gerekıyormus

arkadaslar cankaya tıp a ben gıttım
dr um bulent turgut ay dı ıyı bı dr
fakat ne yazıkkı hastane ıcın aynı seyı solemıcem
37 ekran tv bıle o ultrason cıhazından daha ıyıdır o kadar onemsemıolar kı o cıhazı bıle degıstırmıolar
ben dr umu degıstırdım egepol de gokalp yada hakan bey tavsıye ederım

iyi bir seçim yapmışsın canım
benim abimin eşi de egepolde doğum yaptı doktoru gökalp beydi, çok memnunlar

bu arada hamişlik nasıl gidiyor bebeğin cinsiyeti belli oldumu, isim düşündünüz mü
senin kızın olacak gibi doğuyor bnm içime

oncelıkle en kısa zamanda darısı basına:)
bılemedın teyzesı
bende hep kız hıssettım halada kızım olcak gıbı hıssedıorm ama
oglum gelıo allah ızın verıse
senıde ne zamandr goremedım
umarım ıyısındır

canım funda koçyiğiti tavsiye ederim, ben ona başladım, gerçekten ilgili bir doktor, randevularda bile bir gün öncesinden aranıo, teyşt ediliyor, senden deilde kendileri ilgili, psikolog gibi ayrıca..

İzmirde en iyisi Prof.Dr.Yeşim Baytur.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Çok ilgili ve sevecen biri.konusunda son derece deneyimli ve bilgili.Bayraklı da özel muayenehanesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…