Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum ssk anlaşmalı özel hastane yada kadın doğum hastanesine bağlı çalışan özel muaynehanesi olan iyi bi dr bilen varmı ??
cnm eger muayene ıcınse benım bıldıgım cok kalıtelı bı doktor var çankaya tıp ta kadın dogum uzmanı bır tane var zaten ben acayıp memnunum ondan ufacık bır sıkıntımda solugu orda alıyorum
cnm eger muayene ıcınse benım bıldıgım cok kalıtelı bı doktor var çankaya tıp ta kadın dogum uzmanı bır tane var zaten ben acayıp memnunum ondan ufacık bır sıkıntımda solugu orda alıyorum
arkadaşlar izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum ssk anlaşmalı özel hastane yada kadın doğum hastanesine bağlı çalışan özel muaynehanesi olan iyi bi dr bilen varmı ??
arkadaslar cankaya tıp a ben gıttım
dr um bulent turgut ay dı ıyı bı dr
fakat ne yazıkkı hastane ıcın aynı seyı solemıcem
37 ekran tv bıle o ultrason cıhazından daha ıyıdır o kadar onemsemıolar kı o cıhazı bıle degıstırmıolar
ben dr umu degıstırdım egepol de gokalp yada hakan bey tavsıye ederım
iyi bir seçim yapmışsın canım
benim abimin eşi de egepolde doğum yaptı doktoru gökalp beydi, çok memnunlar
bu arada hamişlik nasıl gidiyor bebeğin cinsiyeti belli oldumu, isim düşündünüz mü
senin kızın olacak gibi doğuyor bnm içime