İzmirde iyi bir dermatolog önerisi ?

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.125
798
merhaba arkadaslar benim popomda sivilce ve sivilce izleri var bir türlü geciremiyorum bu durum cok canımı sıkıyor. daha önce bornova sifa ya gittim saf alkol verdi ama bi ise yaramadı biraz özensiz davrandı.

bayan dermatolog olursa cok sevinirim. cünkü bikini bölge kararması ve batıktan dolayı olusan sivilce izlerini de göstermek istiyorum. şimdiden tesekkür ederim ilginize..

canım o arkadaşın önerdiği doktora gittin mi fikirlerini paylaşırsan sevinirim. ben de izmirde iyi bir dermatolog arıyorum da :26:

bende başlıgı görünce aynı doktoru yazayım diye girdim benim oglumun sivilceleride çok kötüydü bizde aynı doktora gittik tavsiye ederim

bende başlıgı görünce aynı doktoru yazayım diye girdim benim oglumun sivilceleride çok kötüydü bizde aynı doktora gittik tavsiye ederim

bu poliklinik özel diye mi geciyor ?mesela ben bornovada ikamet ediyorum oraya bakınabilir miyim. bir de yeri tam olarak nerde ögrenebilr miyim. ssk calısanları vs bakınabiliyor mu? cok soru sordum ama internette acıklama bulamadım

yeşilyurt atatürk egiti a.r hastanesinin bir kolu tüm sosyal güvencesi olanlar gidebilir yazdıgım hastane sitesine girip polikliklerden basın sitesi adres tel var yalnız tavsiyem önce arayıp füsun hanımın orda olur olmadıgını sorun umarım memnun kalırsınız ben çok memnundum

Merhaba ben de Füsun hanıma gıttım bu yazıyı gordukten sonra alkol karışımı ve bır krem verdı 15 gundur kullanıyorum ılac ama yuzum hıc olmadıgı kadar sıvılce oldu sizinde öyle bi sonuc olmusmuydu cok merak ettım aynı doktora gıdenler cevap verırse sevınırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…