• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'de ingilizce kursu önerisi

KaramelizE

ENKAZ MİMARI :/
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
665
0
316
İzmir
kızlar bana yardımcı olur musunuz?:17:
İzmirdeyim ingilizce kursuna başlamak istiyorum fakat kafam çok karıştı:18:
birçok kurs için seçenek var hangisi iyi bilemiyorum
seviyem daha çok başlarda bilmiyorum sayılır ve konuşabilecek durumda ayrılmak istiyoruı.
Tecrübenizi duyumlarınızı yazın lütfen.hangi kursu öneririsiniz:44:

ben just englishe gidiyorum oradan bir kur alıyorum su anda ekstra kpds kursuna da baslayacagım fakat just english de bir kur hakkım daha var toplam 160 ders saati içeriyor zamanım kalmadığından ve bu sene mezun olacagım için yetişmeyeceginden bırakmayı düşünüyorum ücretini ödeyecek birine hakkımı devredebilirim

eğer gerçekten konuşarak kurstan ayrılmak istiyorum diyorsan mine taşçıoğlunu öneririm zaten kendisi native speaker amerikada doğmuş büyümüş bir kadın, bana o destek oldu benim okulum yüzde yüz ingilizceydi hemde fizik düşün hocalar yabancı hiçbirşey anlamıyordum hala kurs arıyorsan bana ulaşabilirsin :) my perfect english kursun adı da

Bende araştırdım cok hem butceme uygun olsun ıstedım,
internette kampanmayadn konusma dersi aldım cambridge englıshten hocasına bayıldım resmen hem gramer derslerı alıp hem yabancı hocayla konusma derslerıne gırıyorum smdılık cok sevdım. İnsallah unutmam:)

eğer gerçekten konuşarak kurstan ayrılmak istiyorum diyorsan mine taşçıoğlunu öneririm zaten kendisi native speaker amerikada doğmuş büyümüş bir kadın, bana o destek oldu benim okulum yüzde yüz ingilizceydi hemde fizik düşün hocalar yabancı hiçbirşey anlamıyordum hala kurs arıyorsan bana ulaşabilirsin :) my perfect english kursun adı da

canım pekı ucret konusu nasıl yardımcı olur musun ortalama yanı saatlerı ve kurs suresı ? bi de canım sertıfıka verılıyor demı bıttgınde kurs? tesekkur ederım sımdıden

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

Merhaba bende iyi bir ingilizce kursu arıyorum şu sıralar, üniversite 2.sınıfım bölümüm ingilizce ve çok zorlanıyorum özellikle grammer ağırlıklı bir kurs öneriniz var mı

Back