• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde iğneli epilasyon

melodiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
18
0
36
İzmir de yüz için iğneli epilasyon merkezi önerisi olan var mı ? Bir de çok acıyor mu ?

İzmir de yüz için iğneli epilasyon merkezi önerisi olan var mı ? Bir de çok acıyor mu ?

ben lazer yaptiriyorum nets clubta ama annem orda igneli yaptiriyor memnun da,sonucta igneyle yapiliyo acitir tabiki,annem cok yaniyo diyor her seans sonrasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba.

Engelli bir kadın olduğum için bu kıl mevzusu beni hem maddi hem manevi olarak çok yordu. 33 yaşımdayım ve artık gerçekten bıktım. Bu nedenle kesin çözüm olarak iğneli epilasyonu önce yüzüm için düşünüyorum fakat hem yaptığım araştırmalarda, hem de burada yorumlarınızda gördüm ki ciltte kalıcı deliklerin ve lekelerin oluşmasına neden olabiliyormuş. 3 yıl önce Roaccutane diye bir ilaç kullanmam dolayısıyla başta yüzümde ve vücudumda fazlaca kıllanmaya neden oldu. O yüzden bu kıllardan kalıcı olarak kurtulmam da şart oldu.

Fazla uzatmayayım. Gaziemir, İzmir'de yaşıyorum. Hem bulunduğum yere yakın, hem bu olası ciltte delik ve iz risklerine mahal vermeyecek, hem de fazla cep yakmayacak, işinde profesyonel olan bir yer biliyorsanız lütfen paylaşın.

Herkese teşekkürler...

Back