- 13 Kasım 2020
- 27
- 10
- 1
- 29
- Konu Sahibi tinkiwinki
-
Merhaba bulabildiniz mi ben İLayda epilasyonu düşünüyordum ama bu yazı bir aklımı karıştırdı açıkçasıMerhabalar, İzmir'de yaşıyorum yüz bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum. Daha önce yaptırdığınız, güvendiğiniz bir yer var mıdır? Fiyat olarak da makul olan? Rica ederim İlayda güzellik merkezi yazmayın. Atılan yorumlar o kadar reklam kokuyor ki gerçekten doğru bile olsa zerre kadar güvenim yok.
Bende güvenli bir yer arıyorum kızlar izmirde
Valla ben aşırı reklam kastıklarını düşünüyorum. Belki doğru olan da vardır ama birinci ağız tanıdıktan duymadan gitmem yaniMerhaba bulabildiniz mi ben İLayda epilasyonu düşünüyordum ama bu yazı bir aklımı karıştırdı açıkçası
kesinlikle tavsiye ederim kol altıyla başladım şimdi tüm vücut devam ediyorum.. Güvenilir temiz bir işletme. Ajda hanım da çok ilgili ve işinde profesyonelBende güvenli bir yer arıyorum kızlar izmirde
Bende yüzümle başladım tüm vücut devam ediyorum iz leke hiçbirşey olmadı gerçekten memnun kalırsınız fiyat olarakta diğer yerlere göre daha uygun bende çok araştırmıştımkesinlikle tavsiye ederim kol altıyla başladım şimdi tüm vücut devam ediyorum.. Güvenilir temiz bir işletme. Ajda hanım da çok ilgili ve işinde profesyonel
Novar poliklinikMerhabalar, İzmir'de yaşıyorum yüz bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum. Daha önce yaptırdığınız, güvendiğiniz bir yer var mıdır? Fiyat olarak da makul olan? Rica ederim İlayda güzellik merkezi yazmayın. Atılan yorumlar o kadar reklam kokuyor ki gerçekten doğru bile olsa zerre kadar güvenim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?