• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de iğneli epilasyon tavsiyesi, İlayda hariç

tinkiwinki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
27
10
1
29
Merhabalar, İzmir'de yaşıyorum yüz bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum. Daha önce yaptırdığınız, güvendiğiniz bir yer var mıdır? Fiyat olarak da makul olan? Rica ederim İlayda güzellik merkezi yazmayın. Atılan yorumlar o kadar reklam kokuyor ki gerçekten doğru bile olsa zerre kadar güvenim yok.

Merhabalar, İzmir'de yaşıyorum yüz bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum. Daha önce yaptırdığınız, güvendiğiniz bir yer var mıdır? Fiyat olarak da makul olan? Rica ederim İlayda güzellik merkezi yazmayın. Atılan yorumlar o kadar reklam kokuyor ki gerçekten doğru bile olsa zerre kadar güvenim yok.
Merhaba bulabildiniz mi ben İLayda epilasyonu düşünüyordum ama bu yazı bir aklımı karıştırdı açıkçası

Ben ilayda güzellik merkezine gidiyorum bende kadınlar kulübünden bulmuştum burayı 5 yıl önce ben çok memnunum önyargılı yaklaşmayın bence en azından bi gidip küçük bir bölgenizde deneme yaptırın bakın ona göre başlarsınız gerçekten memnun kalacağınıza eminim bende tabiki ilk başlarken bilmediğim için leke iz kalir mı diye tereddüt etmiştim ama yüzüm, koltuk altım bacaklarım ve kollarımı bitirdik ve benim hormon bozukluğundan dolayı çok sertti sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım

kesinlikle tavsiye ederim kol altıyla başladım şimdi tüm vücut devam ediyorum.. Güvenilir temiz bir işletme. Ajda hanım da çok ilgili ve işinde profesyonel
Bende yüzümle başladım tüm vücut devam ediyorum iz leke hiçbirşey olmadı gerçekten memnun kalırsınız fiyat olarakta diğer yerlere göre daha uygun bende çok araştırmıştım

Novar poliklinik 👍🏻

Bende oraya gitmeyi düşünüyorum gerçekten ufacık bir iz bile kalmadi mi? Çok hassas bir cildim var iz kalmasından çok korkuyorum.

Back