İğneli Epilasyon izmir'de İğneli Epilasyon Tavsiyeleri

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.319
8.574
Merhaba hatunlar, izmir'de iğneli epilasyon yaptırıp memnun kaldığınız yerler neresi?

Lütfen iğneli epilasyon yapan kişiler kendi reklamlarını yapmamalarını rica ederim.

deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum ; Aysel epilasyon iyi bir yer fakat hiç alınmamış ince tüyler bile en az 3 seansta bitiyor.Münevver epilasyon denen yere de gittim( forum da övülmüş,tabi herkes reklam ticaret derdinde) yüzümde iğne başı gibi delikler artı koyuluklar resmen oyuklar oluşturdu..aradım söyledim 3 ay oldu nasıl geçer diye,yüzümde iz kaldığına bile inanmadı,söyledği kremleri yazdım not aldım birebir uyguladım.acayip derecede lafından döndü,yani saatine 150 lira verip yüzüme geçmeyecek izler yaptırmış oldum.Davacı bile olabilirim kadının kendi el yazısıyla yazdığı kağıt var bunu inkar ediyor.İyi düşün derim.

Öncelikle siteye yeni üye olmuş bir arkadaş olarak sana buradan selamlarımı yolluyorum. Bizim gibi uzun süre üyeliği olan arkadaşlar yeni üye olmuş arkadaşlara karşı her zaman kabul edici ve anlayışlıyızdır. Gelelim. Yazdığınız konu hakkındaki fikirlerime. Burada hiç kimse kimseden para kazanmıyor arkadaşım. Ben bu kadına gittim, memnun kaldım ve seve seve memnuniyetimi paylaştım paylaşacağım da. Ben ki şu an izmirde bir yerde lazere gidiyorum onu da paylaştım. Her seansımda insanlara fikir vermesi için memnuniyetimi ve öemnuniyetsizliğimi belirten yorumlarımı seve seve paylaşıyorum... Güzellik uygulamalarının sonuçları kişiden kişiye göre değişir arkadaşım. Bana yapılan lazerin dozunu siz gidip benimle aynı ten rengindeki birine uygularsanız aynı sonucu almayabilirsiniz. İğneli epilasyon da aynı şekilde öyle...birinde leke kalırken diğerinde hiçbirşey kalmayabiliyor. Ben esra hamımdan çok mu çok memnun kaldım arkadaşım. Sen memnun kalmış olmayanilirsin. Kendisini de allah razı olsun bu sitede konyaya taşınmış olan bir arkadaşın tavsiyesi ile buldum. Aysel hanımı da denediğimi ancak sonuç alamadığımı belirttim ama ona gidip memnun olan kişiler de var. Hatta o kişilerden birisi de bu siteden arkadaşım. Kişiden kişiye göre değişiyor. Şimdi siz çıkmışsınız burada munevver epilasyonu ovdüm diye benım samimiyetimi sorguluyorsunuz.reklam yaptığımı söylüyorsunuz. Arkadaşım, benim profilimde bu siteye hangi tarihten beri üye olduğum yazılı.yaptığım yorumlar, paylaşımlarım, yorumlarım hepsi çatır çatır yazılı. Size bakınca ise 15 mart tarihinde üyelik aldığınızı ve siteye ilk girişte bu yorumları yaptığınızı görüyorum . Biz nereden bilelim sizin münevver epilasyona rakip olup yapılan olumlu yorumlardan rahatsız biri olmadığınızı? Çamur at izi kalsın tarzında yazı yazmadığınızı?

Neden reklam ticaret derdinde olalım arkadaşım? Bu zamana kadar bu forumda izmirde iğneli epilasyon adı altında sadece Aysel epilasyonun adı geçiyordu. Burada bu işi yapan başka insanlarda var demek suç mu oldu? Hatta başka arkadaşlarımdan bir iğne epilasyoncunun daha ism
Ni öğrendim. O da bu işte çok iyiymiş.yakın zamanda onun da adını paylaşmak isterim eğer duyduğum kadar iyiyse...Memnuniyetimizi paylaşmak kötü mü oldu? Evet izmir de bu işi iyi yapan başka isimlerde var. Memnun kaldığım her hizmeti burada son nefesime kadar çatır çatır yazacağım hanım efendi (ya da beyfendi) artık kim yazıyorsa bu yorumları. Sizin memnuniyetsizliğiniz sizi ilgilendirir. Bir daha gitmezsiniz olur biter. Ya da memnun kalmadığınızı insani bir dille paylaşırsınız olur biter. Ama siz bu forumda uzun süre üye olup, paylaşımları ortada olan birini reklam yapmakla suçlayamazsınız. Ha bu arada bakın size bir teklifim var. Benım 1 hafta sonra münevver epilasyonda yüz bölgemde ve vücudumda uygulama yaptıracagım. Randevum var. Hadi sizinle buluşup münevver epilasyona gidelim. Siz memnuniyetsizliğinizi
Anlatın benim yanımda. Siz oradayken bana uygulama yapılsın. ( hani ben reklam yapıyormuşum ya güya) tamam mı? Hodri meydan. Sizden cevap bekliyorum. Özelden telefonlarımızı alıp buluşalım...

Merhaba hatunlar, izmir'de iğneli epilasyon yaptırıp memnun kaldığınız yerler neresi?

Lütfen iğneli epilasyon yapan kişiler kendi reklamlarını yapmamalarını rica ederim.
Merhaba ben münevver epilasyondan memnun kaldım.yukarıdaki arkadaşa da cevabımı yazdım. Merak ediyorsanız atlar gidersiniz. Bilgi alırsınız.
Ha buarada birilerin yazdığı yorumların samimi olup olmadığını ,reklam olup olmadığını anlamak istiyorsanız profilindeki geçmiş yorumlarını okuyun. Çizdiği tablo size fikir verecektir. Ciltte leke kalıp kalmaması kişilerin cilt yapısına göre değişir. Düşük akımla çalışsın , azıcıkta olsa iz kalma ihtimali olmasın yeterki diyorsanız ozaman seansların uzamasını ve kılların bir türlü bitmemesini göze alacaksınız.... Önceliklerinizi belirleyip ona göre karar verin. Benim hassas bir cildim yok. Leke kalmadı, çukur gibi sorunlarla karşılaşmadım. İsterseniz ufak bir bölgeye uygulama yaptırıp test edin.
Sevgiler...

Diğer forumda da yazmıştım:
Sevgili kavunluvotka ,
Ben bu siteye konuyla ilgili yaşadığım olumlu ve olumsuz deneyimlerimi paylaşmak için üye oldum.Sen neden bu kadar saldırgan bir tavır içine girdin bilmiyorum anlayamadım.Sonuçta başlıkta reklam yapanlar uzak dursun diyor.Ben Aysel epilasyona da gittiğimi ve 3 seansta sonuç aldığımı da yazdım dikkatli bakarsan..fakat iz kalmamıştı.Burada yaşadığım deneyimleri yazıp paylaşıyorum hem olumlu hem olumsuz.Direk sana (ki bakmadım bile üye profilin ne zamandır var yorumların nelerdir) neden böyle bir ithamda bulunanayım.Benim yaptığım iki yorum var forumda ikisine de sen cevap vermişssin neden bu kadar kişiselleştirdin bilmiyorum ama yazdığım şeyleri lütfen kişisel algılama ben münevver epilasyonla ilgili yaşadıklarımı anlatmak istemiştim.Sana karşı herhangi bir şekilde kırıcı olduysam kusura bakma lütfen.
Ama ben de gerçekleri yazıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum.Konuyla ilgili aradığımda esra hanım da senin gibi saldırgan bir tavır sergilemişti. gerçekten şu yazdıklarını okuyunca bir kez daha şok oldum.Yazıkki zaman ayırıp para harcayıp acı çekip iğneli epilasyona gittim büyük umutlarla.ve sonunda gördüğüm yüzümde geçmeyecek bir sürü iz ve asla yardımcı olmayan ilgilenmeyen epilasyonu yapan bir insan.Böyle bir durumda lütfen sen düşün ne yapardın?Ben de gitmeyi düşündüğüm için aradım esra hanımı belki bir çözümü vardır diye ama gelin göreyim bi bakalım demek yerine direk saldırıya geçti,yoktur öyle bişey olamaz..Düşün bu tavırdan sonra sen bana diyorsunki gel gidelim hodri meydan falan önce bi ne yaşadığımı anla.karşımda yardımcı olmak isteyen bir insan yokki düşmana saldırırmış gibi benimle konuştu telefonda.
Sen bakmışsın profilime,sadece bu konuyla ve merkezle ilgili paylaşımlarım olduğunu görmüşsün.aralıkta yaptırdım epilasyonu martta hala geçmeyince ve yardımcı olmak isteyen sorunu çözmek isteyen bir muhatap bulamayınca ben de üye olum sesimi duyurmak istedim.Herkesin özgür düşüncesi ve deneyimleri burda yazılıyor.kimse kimseyi yargılayıp itham edemez..Sen memnunsan devam et,benim profilimi de izlemeye devam et bakalım başka bir merkezin ajanı mıyım değil miyim nereleri övüyorum.Ama yılların böyle geçer şimdiden söylemeliyim.Çünkü karşında gerçekten olumsuz deneyim yaşamış bunu paylaşmış dürüst bir insan var.Zamanla görürsün diyip burda kapatıyorum konuyu

Neden saldırgan bir tavır sergiledim canım biliyor muusn? Çünkü esra hanımı ağırlıklı olarak öven kişi benim bu sitede.hatta ben yazmadan evvel münevver epilasyon 3-4 yerde zikredilmiş okadar.ben keşfedince mutlulukla burada yazdım. Anlattım. Çünkü insanlar sagda solda mağdur oluyor, para verip kılları tüyleri bitmiyor diye. Dolayısı ilezerime alınmam doğal değil mi?

Tamam. Ama şunu bilmeni istiyorum. , memnun kalmamanıza inanın çok şaşırdım.kaç tane tanıdığım çok Memnun... Hayret ettim doğrusu. Hani utanmasam göster şu yara izlerini diyeceğim. Acaba sen mi büyütüyorsun diye. Ama anladığım kadarıyla bu işler kişiden kişiye çgerçekten farklılık gösteriyor. Ben mesela aysel epilasyona gitmiştim. Hiç mi hiç memnun kalmamıştım.aldığı tüyler aynen geri çıktı.evet iz yoktu ama kıllar tekrar uzadı. Ama gidipte acaip memnun kalanlar da var. Hani neden bu kadar çok şaşırdığımı anlayabiliyor musun? Ayrıca telefonda çok saldırgan bir tavır sergiledi demene bile şaşırdım. Çok naif , bilgili, samimi ve bir sıkıntı olduğu zaman sonuna kadar ilgilenen bir bayan kendisi. Hani bir yıldır gittiğim yer hakkında öyle şeyler söylüyorsun ki sanki başka birini anlatıyorsun. Esra hanımın tarif ettiğin kişiyle alakası yok benim açımdan... Ama her işte memnunİyetsizlikler yaşanabiliyor.ne diyelim...olan olmuş.Bir dialog problemi oldu herhalde... Şaşkınlık içindeyim. Yurt dışından bile müşterileri var yani...acaba cildiniz mi çok hassas? Ya da epilasyon sonrası bakımınızı mı iyi yapamadınız? Yaralarınıza mı iyi bakamadınız. Hayret doğrusu... Düşünün ben belime bile yaptırdım.ama. Bir tane iz yok... Bir şanssızlık olmuş. Sizin adınıza üzüldüm. Ama bu gibi şeyler çok yaşanan şeyler. Örneğin kadınlarklübünde okumustum. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ankarada iğneli epilasyon konusunda mükemmel iş yapan bir uzman varmış,Randevu almak bile çok zormuş, okadar çok müşterisi var.herkes çok övüyor.işinde çok iyi. Ama birisi iz kaldı diye baya şikayet etti burda. Bazen böyle şeyler olabiliyor güzellik uygulamalarında sanırım. Durum böyle ollunca insan tavsiye ettiği için üzülüyor. Kimsenin vebalini almak istemem. Üzüldüm de açıkçası yani...ne diyeyim. Ama zamanla geçer.kese yapın.kafanıza takmayın.iğneli izi kalıcı olmuyor genelde...

Son düzenleme:
Merhaba.

Engelli bir kadın olduğum için bu kıl mevzusu beni hem maddi hem manevi olarak çok yordu. 33 yaşımdayım ve artık gerçekten bıktım. Bu nedenle kesin çözüm olarak iğneli epilasyonu önce yüzüm için düşünüyorum fakat hem yaptığım araştırmalarda, hem de burada yorumlarınızda gördüm ki ciltte kalıcı deliklerin ve lekelerin oluşmasına neden olabiliyormuş. 3 yıl önce Roaccutane diye bir ilaç kullanmam dolayısıyla başta yüzümde ve vücudumda fazlaca kıllanmaya neden oldu. O yüzden bu kıllardan kalıcı olarak kurtulmam da şart oldu.

Fazla uzatmayayım. Gaziemir, İzmir'de yaşıyorum. Hem bulunduğum yere yakın, hem bu olası ciltte delik ve iz risklerine mahal vermeyecek, hem de fazla cep yakmayacak, işinde profesyonel olan bir yer biliyorsanız lütfen paylaşın.

Herkese teşekkürler...

Hanımefendi forumda bu konu ile ilgili sayfalarca yazı var. Yukarıdaki satırlarda bile yazılı.okursanız kendinize uygun bir yer elbet bulursunuz. Sonra iyi niyetimizle memnun kaldığımız yeri burada tavsiye ediyoruz, 100 kişi memnun kalırken arada 1-2 kişi çıkıp karalama yapıyor. Bu sefer de yazdığınıza yazacağınıza pişman oluyoruz... Hani selam verdim borçlu çıktım hesabı. İzmirde Bu işte isim yapmış bir kaç yer var zaten. Alsancakta janin epilasyon, göztepe amerikan koleji karşısında münevver epilasyon, bostanlıda aysel epilasyon ve hatayda ilayda güzellik salonunda gül hanım... Bunların arasından tercih yapabilirsiniz... Size kalmış. Sevgiler...

Hanımefendi öncelikle çok çok geçmiş olsun.roaccutane illet bir ilaç gerçekten.sivilceleri geçirirken çokça sıkıntıya sebep verebiliyor.bununla ilgili yaşanan şeyleri duyuyor ve okuyorum.epilasyon konusuna gelince forumda bu konu ile ilgili sayfalarca yazı var. Yukarıdaki satırlarda bile yazılı.okursanız kendinize uygun bir yer elbet bulursunuz. Sonra iyi niyetimizle memnun kaldığımız yeri burada tavsiye ediyoruz, 100 kişi memnun kalırken arada 1-2 kişi çıkıp karalama yapıyor. Dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı şu an böyle bir tavır almak zorunda hissediyorum.yanlış anlamayın yani sizinle alakası yok . Çünkü Bu sefer de yazdığınıza yazacağınıza pişman oluyoruz... Hani selam verdim borçlu çıktım hesabı. Ama size şöyle yardımcı olabilirim...İzmirde Bu işte isim yapmış bir kaç yer var zaten. Hepsinin kendine göre memnun ve memnun olmayan müşterileri mevcuttur... Çünkü bu iş değişken bir iş...epilasyon sonrası bakım çok önemli ki yara izi kalmasın. Birileri iz kaldı diye yazıyor ama evde dört duvar arasında oluşan kabuklara ne kadar iyi baktı onu kimse bilemez... O yüzden her zaman epilasyoncuyu suçlamak ta mantıksız... İz kalmasın diye akımı biraz daha az veren yerler var onlarda da o tüyler bitmek bilmiyor... O şekilde çalışan yerlerde Bir kılın tamamen kaybolması ortalama üç seansı buluyor...bunları da okuduk duyuyoruz.. Tercih sizin... Ben herzaman güçlü akım verip o kılı tek seferde halleden yerlerden yanayım. Ama oluşan kabuklarla hiç oynamayacaksınız.minimum düzeyde su değdireceksiniz o bölgelere...kabuklar kendi kendine düşene kadar dokunmayacaksınız haftalarca belki.meşakatli bir iş gerçekten....ama sonuç tartışmasız iyi oluyor... Herkesin fikri ve yaklaşımı farklı... Akıl ve fikir vermek istemiyorum. Ama alternatiflerden bahsedebilirim...Alsancakta janin epilasyon, göztepe amerikan koleji karşısında münevver epilasyon, bostanlıda aysel epilasyon ve hatayda ilayda güzellik salonunda gül hanım...Bunların arasından tercih yapabilirsiniz... Size kalmış. Sevgiler...

İlgin için teşekürler,
İnan bana çok hassas davrandım kabuklar konusunda.Daha önce de yaptırmıştım ve kabuklar konusunda hiçbir sorun yaşamamıştım.Aylarca bekledim,en sonunda dermatoloğa gittim ona rağmen herhangi bir azalma olmadı izlerde.Ve inan ki o tanıdığımız tatlı insan ilk bakışta güven verenler böyle bir durumda hiç tanımadağımız saldırgan yüzlerini gösteriyorlar.En çok da üzüldüğüm nokta buydu.Eğer kendisi bana yardımcı olacak bir tavır sergileseydi en azından bi bakalım göreyim nasıl izler diye bir yaklaşımı olsaydı buraya yazmazdım.Uygulama esnasında cildimin çok yandığını da belirttim,ki daha önce gittiğim yerde bu kadar yanmadığını da..Üstüne üstlük epilasyon yaparken bazı tüylerimin cımbızla çekilişini hissettim..
Gerçekten çok iyi araştırılıp gidilmeli,bu işte asıl önemli nokta uygulan kişinin eğitimi tecrübesi ustalığı ve yaptıranın da dikkatli bakması..

Merhaba, ben de yuzdeki tuylenme icin igneli epilasyon yeri ariyorum. Evim kasriyakada oldugu icin aysel epilasyona gitmeyi düşünüyorum. Ama telefon ile kac kere aradiysam hic ulasamadim. Benim cenemde ve boyun bolgemde var ve her gecen gun aldikca artiyor. acikcasi bir an once baslamayi dusunuyorrum çünkü okuduklarima gore 1 senede anca bitiyormus. Izmirdeki ucretlendirmeler ile ilgili de bilenler bilgi payalsirsa sevinirim.. Hepimize gecmis olsun

Canım bende madam janine görüşmeye gittim Çarşamba randevum var Aysel hanıma bende ulaşamıyorum Eylül ayındayız hala açmadı herhalde dükkanı aslında Aysel hanımda bana yakın bende karşıyakada oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…