- 4 Ekim 2023
- 22
- 4
- 6
- Konu Sahibi aldimkabulettim
Kızlar izmirde hsg çektiren var mıdır varsa nerde ve ne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 eylülde çekindim anestezisiz çok kötüydü bir daha cekinirsem kesinlikle anestezi ile çekinirim 15 dk lik bir işlem zatenKızlar izmirde hsg çektiren var mıdır varsa nerde ve ne kadar?
Hangi doktora cektireceksiniz acabaBen ayın 9 'unda çektiricem Özel Sağlık Hastanesinde 10.000 tl dediler
Emre Başer'e gidiyorum ben . Anestezili işlem uygulanacakHangi doktora cektireceksiniz acaba
Evet iyi bir doktor kendisi inşallah güzel geçerEmre Başer'e gidiyorum ben . Anestezili işlem uygulanacak
İnşallah güzel geçer hsg sonucuma göre aşılama tedavisine başlıycazEvet iyi bir doktor kendisi inşallah güzel geçer![]()
Hadi inşallah başarılı olur kuzum ben 1 yıldır orada tedavi gördüm hakan kadiraga ile 2. Denemede tuttu tüp bebek çift yumurta ikizlerimi 2 hafta önce kaybettim bakalim.suan dinlenme aşamasındayım ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum umarım ilk denemende tutarİnşallah güzel geçer hsg sonucuma göre aşılama tedavisine başlıycaz![]()
Çok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede tekrardan sağlıklı bir şekilde olurHadi inşallah başarılı olur kuzum ben 1 yıldır orada tedavi gördüm hakan kadiraga ile 2. Denemede tuttu tüp bebek çift yumurta ikizlerimi 2 hafta önce kaybettim bakalim.suan dinlenme aşamasındayım ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum umarım ilk denemende tutar![]()
Amin insallahÇok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede tekrardan sağlıklı bir şekilde olur![]()
Devlet hastanelerinde sıra gelmiyor. En erken Aralık ayı denildi. Özel hastanelerde fiyatlar çok yuksek 12 bin 14 bin TL denildi . Çok araştırıp buldugum özel iyi bir merkez var . Bugün Anestezi olmadan cektirdim. 6500 TL. Anestezi istenirse 8000-8500 civarı . Barış Görüntüleme Merkezi 1 .Kızlar izmirde hsg çektiren var mıdır varsa nerde ve ne kadar?