Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar doruk tıp merkzine gidiyorum bayramdan sonra hsg çektiricem fiyat henüz sormadım siz nerelerde çektirdiniz ücreti ne kadar cevaplarsanız sevinrim
kızlar merhaba bende hsg çektirmek istiyorum.özel çınarlı yı aradım anestezili 450 tl dediler.perşembe,cuma,cumartesi güngör bey varmış.bu hastanede hsg çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi aceba?
canım ben geçen ay orda çektirdim. Güngör bey çekti. çok rahattım zaten anestezi ile oldum. Hiç bişey hatırlamıyorum :) uyandığımda da başımda eşim vardı. Bence güzel bir merkez tavsiye ederim. Benim tüpler açık çok şükür darısı başına canım inşallah bence çınarlıda çektir biraz yüksek parası ama sağlık bu sonuçta değer bence
Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Tecrübe etmiş birinin yorumu insanın karar vermesini kolaylaştırıyor.Ne güzel senin tüpler açık çıkmış darısı bana inşallah:) Bir tek o kaldı onada baktırayımda en azından kafamda soru işareti kalmasın:)
rica ederim canım. ben de hem içimde bir kurt vardı çektirip rahatladım vallahi :) ama kesinlikle anestezili ol zaten fiyat aynı 450tl rüya gibi geldi geçti :):):) başında 4 kişi oluyo zaten 1 hemşire, 1 narkozcu, 1 radyoloji uzmanı ve de kadın doğumcu uyandığında da hafif leyla oluyosun :):):) başka sorun da varsa yardımcı olurum canım her zaman rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallahh hayırlı haberler ile.....
Canım Hsg den sonra sonucu hemen alabiliyormuyuz? Dr. sonucu yorumluyor mu? Anladığım kadarıyla genel anestezi yapılıyor heralde. Bu sorularımı da cevaplarsan sevinirim :) Teşekkürler...
Canım keşke özele msj atabilseydim ama malisef atamıyorum Ben ilçedeyim.Burdaki Jinekoloğa gitmiştim hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı. Buna rağmen süreci hızlandırmak için klomene başladım ama ondanda netice alamadım.Dr.um en son Eğe Doğum a git orda hsg,gerekirse aşılama yada tüp bebeğe geçilir dedi ama Şimdilik hsg düşünüyorum sadece o yüzdende araştırmadayım.Doğru olan hangisi bilmiyorum ama düşüncem bu....