• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde hsg rahim filmi çektirenler yardım lütfenn

banu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
138
0
46
İzmir
selam kızlar doruk tıp merkzine gidiyorum bayramdan sonra hsg çektiricem fiyat henüz sormadım siz nerelerde çektirdiniz ücreti ne kadar cevaplarsanız sevinrim:16::16::16:

Özel Çınarlı Hastanesinde çektirmiştim ocak ayında, ve ücreti de 450ydi diye hatırlıyorum,400 de olabilir :34:

Son düzenleme:
teşekkür ederim cvp için aradım sordum 70 80 arası fiyat verdiler bayramdan sonra çekilşcem umarım temiz çıkar

Kızlar merhaba bende HSG çektirmek istiyorum.Özel Çınarlı yı aradım anestezili 450 tl dediler.Perşembe,cuma,cumartesi Güngör bey varmış.Bu hastanede HSG çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi aceba?

selam kızlar doruk tıp merkzine gidiyorum bayramdan sonra hsg çektiricem fiyat henüz sormadım siz nerelerde çektirdiniz ücreti ne kadar cevaplarsanız sevinrim:16::16::16:

Geçmiş olsun. Bende Doruk Tıp merkezini aradıım.80-100 tl fiyat verdiler .Siz çektirdinizmi? Hangi Dr. gittiniz? Çektirdiyseniz menmun kaldınızmı? Cevap verirseniz sevinirim :)

kızlar merhaba bende hsg çektirmek istiyorum.özel çınarlı yı aradım anestezili 450 tl dediler.perşembe,cuma,cumartesi güngör bey varmış.bu hastanede hsg çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi aceba?

canım ben geçen ay orda çektirdim. Güngör bey çekti. çok rahattım zaten anestezi ile oldum. Hiç bişey hatırlamıyorum :) uyandığımda da başımda eşim vardı. Bence güzel bir merkez tavsiye ederim. Benim tüpler açık çok şükür darısı başına canım inşallah bence çınarlıda çektir biraz yüksek parası ama sağlık bu sonuçta değer bence

canım ben geçen ay orda çektirdim. Güngör bey çekti. çok rahattım zaten anestezi ile oldum. Hiç bişey hatırlamıyorum :) uyandığımda da başımda eşim vardı. Bence güzel bir merkez tavsiye ederim. Benim tüpler açık çok şükür darısı başına canım inşallah bence çınarlıda çektir biraz yüksek parası ama sağlık bu sonuçta değer bence

Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Tecrübe etmiş birinin yorumu insanın karar vermesini kolaylaştırıyor.Ne güzel senin tüpler açık çıkmış darısı bana inşallah:) Bir tek o kaldı onada baktırayımda en azından kafamda soru işareti kalmasın:)

Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Tecrübe etmiş birinin yorumu insanın karar vermesini kolaylaştırıyor.Ne güzel senin tüpler açık çıkmış darısı bana inşallah:) Bir tek o kaldı onada baktırayımda en azından kafamda soru işareti kalmasın:)

rica ederim canım. ben de hem içimde bir kurt vardı çektirip rahatladım vallahi :) ama kesinlikle anestezili ol zaten fiyat aynı 450tl rüya gibi geldi geçti :):):) başında 4 kişi oluyo zaten 1 hemşire, 1 narkozcu, 1 radyoloji uzmanı ve de kadın doğumcu uyandığında da hafif leyla oluyosun :):):) başka sorun da varsa yardımcı olurum canım her zaman rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallahh hayırlı haberler ile.....

rica ederim canım. ben de hem içimde bir kurt vardı çektirip rahatladım vallahi :) ama kesinlikle anestezili ol zaten fiyat aynı 450tl rüya gibi geldi geçti :):):) başında 4 kişi oluyo zaten 1 hemşire, 1 narkozcu, 1 radyoloji uzmanı ve de kadın doğumcu uyandığında da hafif leyla oluyosun :):):) başka sorun da varsa yardımcı olurum canım her zaman rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallahh hayırlı haberler ile.....

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Önümüzdeki Cuma gitmeyi düşünüyorum bakalım.İnşallah kafamdaki soru işaretleri yerini huzura bırakır.Allah hepimizin yüzünü güldürüp hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah!...

Canım Hsg den sonra sonucu hemen alabiliyormuyuz? Dr. sonucu yorumluyor mu? Anladığım kadarıyla genel anestezi yapılıyor heralde. Bu sorularımı da cevaplarsan sevinirim :) Teşekkürler...

Canım Hsg den sonra sonucu hemen alabiliyormuyuz? Dr. sonucu yorumluyor mu? Anladığım kadarıyla genel anestezi yapılıyor heralde. Bu sorularımı da cevaplarsan sevinirim :) Teşekkürler...

canım şimdi şöyle oluyor gidiyosun önce güngör beyle görüşüyosun işte bazı sorular felan soruyo ne kadar velisin kaç yıldır korunmuyosun gibi sonra bir üst kata röntgen odasına çıkıyosun orda hemşire seni bekliyo zaten belden aşağını soyunup düz doktor muayene yatakları ver ya ona yatıyosun ama jinekolojik muayene pozisyonunda :):) sonra hemşire ayaklarını bağlıyo uyuyunca düşebiliyomuş :):):) sonra anestezi uzmanı ve radroloji uzmanı geldi odaya sonra da güngör bey geldi. anestezi uzmanı damardan veriyo narkozu zaten sonra uykun geliyo ve gözlerin gidiyo sonrası yok............ :):):) ama mutlaka yanında biriyle git çünkü çıkışta narkoz etkisi hala oluyo biraz....hafif çakır keyif gibi oluyosun canım :):):) sonucu tabii hemen söylüyorlar eline de filmleri ve raporu veriyorlar...hayırlısı canım inşallah senin de sonucun güzel çıkar doktorun kim senin canım?

Canım keşke özele msj atabilseydim ama malisef atamıyorum:( Ben ilçedeyim.Burdaki Jinekoloğa gitmiştim hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı. Buna rağmen süreci hızlandırmak için klomene başladım ama ondanda netice alamadım.Dr.um en son Eğe Doğum a git orda hsg,gerekirse aşılama yada tüp bebeğe geçilir dedi ama Şimdilik hsg düşünüyorum sadece o yüzdende araştırmadayım.Doğru olan hangisi bilmiyorum ama düşüncem bu....

Canım keşke özele msj atabilseydim ama malisef atamıyorum:( Ben ilçedeyim.Burdaki Jinekoloğa gitmiştim hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı. Buna rağmen süreci hızlandırmak için klomene başladım ama ondanda netice alamadım.Dr.um en son Eğe Doğum a git orda hsg,gerekirse aşılama yada tüp bebeğe geçilir dedi ama Şimdilik hsg düşünüyorum sadece o yüzdende araştırmadayım.Doğru olan hangisi bilmiyorum ama düşüncem bu....

ne kadar zamandır istiyosunuz canım? bu arada eşinin de sperm tahlili vermesi lazım....

hsg için google da yazınca anestezisiz olur diyor acaba her yerde uygulama farklı mı?

Back