• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de hipnoterapi ve otohipnoz

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
22
298
İzmir
Merhaba Meltem Hanım,

Ben ızmir'de hipnoterapi yapan aynı zamanda otohipnoz kursu da veren isimleri araştırıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.

Bu isimler arasında psikolog olan var,psikolog olmayan doktorlar var ya da hiç biri olmayıp kişisel gelişim merkezlerinde sadece otohipnoz kursu veren var.

Açıkçası isimler konusunda kafam çok karışık,bu konuda hipnoterapi yapan ya da otohipnoz kursu veren uzman olarak en iyisi bir psikologla görüşmeliyim sanırım diye düşündüm en son,diğerlerine hiç bakmıyım diyorum,siz ne dersiniz ve ızmir'de bu konuda gidebileceğim,güvenebileceğim iyi bir isim tavsiye edebilir misiniz bana rica etsem ?

Şimdiden teşekkürler :)

anlayamadığım bir şey var hipnoterapiyi neden çoğunlukla psikolog olmayanlar yapıyor ....

Ben bu tarz yöntemlerde psikolog olmayan, dışarıdan sertifikayla kendini danışman ilan etmiş olanlara çok kızıyorum. Bu işin eğitimini almış kişiler varken bizi hem oyalıyor, hem de bir sürü maddi yükün altına sokuyorlar. Bir sürü uzman geçinen sözde danışmanlarla görüştüm ve birebir gördüm bunu, çoğu sahtekar. İzmir'de ve İstanbul'da olmak üzere önerebileceğim sadece iki kişi mevcut bu konuda gerçekten iyi olan. Dilersen yardımcı olmak isterim.

Merhaba Meltem Hanım,

Ben ızmir'de hipnoterapi yapan aynı zamanda otohipnoz kursu da veren isimleri araştırıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.

Bu isimler arasında psikolog olan var,psikolog olmayan doktorlar var ya da hiç biri olmayıp kişisel gelişim merkezlerinde sadece otohipnoz kursu veren var.

Açıkçası isimler konusunda kafam çok karışık,bu konuda hipnoterapi yapan ya da otohipnoz kursu veren uzman olarak en iyisi bir psikologla görüşmeliyim sanırım diye düşündüm en son,diğerlerine hiç bakmıyım diyorum,siz ne dersiniz ve ızmir'de bu konuda gidebileceğim,güvenebileceğim iyi bir isim tavsiye edebilir misiniz bana rica etsem ?

Şimdiden teşekkürler :)
inanılmaz ilgimi çeken bir konu :)

Back