• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmirde Hatay civarı gelin başı yaptıranlar yardım LÜTFEEN !!!!

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
kuaförlerle normalde aram çok iyi olmadığı için düğün yaklaştıkça strese giriyorumm... :18: Hatay civarında önerebileceğiniz sade abartısız ama güzel doğal makyaj ve saç yapabilen kuaför var mı acabaa??? lütfen deneyimi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum..

Canım askeri hastanenin orada Golden kuaför var biz devamlı orayı kullanıyoruz gayet iyiler bence. Ben nikahta oraya gittim kınamda da oraya gideceğim ama düğün saçı için bende kararsızım. nikahta makyaj ve saçımı herkes çok beğenmişti doğaldı makyaj bi soruştur istersen.

canım üçyol metroya yakın meltemce var. ben nişanımda oraya gidecektım arkadasım önermişti bana da ama kısmet olmamıştı baska yere gitmek zorunda kalmıştım bi gidip görüş istersen

kızlar göstepede trioplus diye bi yer varmış ama fiyatları biraz yüksek geldi... hiçgidip yaptıran var mı acaba?

Back