konu doğru yerde değil farkındayım ama aciliyetten buraya açtım
ben izmir gültepe boğaziçi semtinde oturuyorum şimdi bi dükkan açmayı epeydir istiyordum fakat yer ?
ip yün ve bursadan getirttiğim çeyiz eşyalarını satıcam ama hangi semtte dükkan bakacağıma karar veremedim
bi diyorum kendi semtimde olsun tanıdık eş dost çok birde şirinyer ve hatayıda düşünüyorum fikir verin lütfen okuyup geçmeyin 1 ay içinde buişi bitirmem lazımmmmm
konu doğru yerde değil farkındayım ama aciliyetten buraya açtım
ben izmir gültepe boğaziçi semtinde oturuyorum şimdi bi dükkan açmayı epeydir istiyordum fakat yer ?
ip yün ve bursadan getirttiğim çeyiz eşyalarını satıcam ama hangi semtte dükkan bakacağıma karar veremedim
bi diyorum kendi semtimde olsun tanıdık eş dost çok birde şirinyer ve hatayıda düşünüyorum fikir verin lütfen okuyup geçmeyin 1 ay içinde buişi bitirmem lazımmmmm
Bana kalsa evimle işimin arasındaki yol mesafesini de hesaba katardım.
Bir de evinize uzak olan semtte tanıdıklarınızın sizden alışveriş yapacağına ne kadar eminsiniz?
Bana kalsa evimle işimin arasındaki yol mesafesini de hesaba katardım.
Bir de evinize uzak olan semtte tanıdıklarınızın sizden alışveriş yapacağına ne kadar eminsiniz?
zaten bende uzak olan yerde iş olup olmama riski var çünkü tanımadığım yer.ama kendi semtimde yakınlarım olunca bide dediğiniz gibi mesafe yakın olacağından kendi semtim daha mantıklı geliyor