İzmir'de hangi doktor?

bektaxsx

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2006
46
12
Merhaba, 1 haftadır izmir'de zayıflamak için hangi doktora gitsem karar veremedim:KK52:. İzmir'deki doktorların isimleri şunlar sizler kimi tavsiye edersiniz.:KK66:

Dr. Şükrü Hamidi
Dr. Asuman – Nihat Ergican
Dr. A.Tayfur YAĞCI
Dr. İbrahim Bağcı
Dr. Alp Cemil Buharalı
Dr. Alpaslan Bilen

Merhaba, Ben Alpaslan Bilen'e de, Şükrü Hamidi 'ye gittim.
İkisi de iyi ama Alpaslan Bey favorim.

Alpaslan Beyle 4 sene önce 88 kilodan 70'e düştüm sanırım mart başı haziran sonu olan bir dönemdi. Ama 70'e düşünce oh diyip, koruma yapmadan yemeğe başladım.
Sonra yine 88'i bulunca yüzüm tutmadığından Şükrü Hamidi'ye gittim. O da iyidir.

Fark bence yani, Alpaslan Bey her hafta menüyü değiştirir, dondurma bile verir. Yılbaşı akşamı vs eğlenmeye dalarsan ertesi gün için light menü yaratır. Tek kulağa tohum yapıştırır.

Şükrü Bey de ilk hafta menüsü değişik, sonra hep rutin. İlk hafta 3,5 kilo verdim sonra yavaşladı kilo vermem. Şükrü Bey de çok neşeli bir adamdır.

Umarım başarılı olursun.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bundan 1 ay önce Alpaslan Bilen'e gitmek için karar verdim ve randevu aldım telefonumdan 3 hafta sonrasına aldım randevuyu ancak ilk geçen hafta 13 Nisan'da gittim bugün 2. seansımdı 2 kg. vermişim inşallah bende istediğim kiloya ulaşabilirim.

Son düzenleme:
X