• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de hamile giyim

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
evet kızlar İzmir'de bir lcw bir Gebe MAğazası (ki acaip pahalı) bir de kemeraltında Zuhal hamile giyim varmış

önerileriniz neler?
öğretmenim bu arada şık olmak gerekiyor tabii

benim ablamda da aynı problem oldu. o mahalle terzisi buldu ucuz diken . internetten istediği modeli seçip aynısını diktirdi. yanlış hatırlamıyorsam 4 kıyafete 50 tl vermişti o. bu yöntemi deneyebilirsiniz.

benim ablamda da aynı problem oldu. o mahalle terzisi buldu ucuz diken . internetten istediği modeli seçip aynısını diktirdi. yanlış hatırlamıyorsam 4 kıyafete 50 tl vermişti o. bu yöntemi deneyebilirsiniz.

teşekkür ederim cevabınız için

Merhabalar,
Ben gecen hafta internetten aldim..Kesinlikle tavsiye ederim. Arabulvar.comdan online alisveris yapabilirsiniz.
Diger hamile satanlarin hepsi inanilmaz pahalici lcw haric.

Tesekkurler.

evet kızlar İzmir'de bir lcw bir Gebe MAğazası (ki acaip pahalı) bir de kemeraltında Zuhal hamile giyim varmış

önerileriniz neler?
öğretmenim bu arada şık olmak gerekiyor tabii

En güzel ve doğrusunu internetten bulursun :) ama tabi onda da deneme sorunu olduğu için küçük yada büyük gelme ihtimali oluyor. İade edip farklı boyunu seçince de zaman sıkıntısını oluyor :)

Back
X