merhaba arkadaşlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama bi türlü hem parada uygun hem kaliteli bir kuaför bulamadım buca tarafında tavsiye edebileceğiniz güzel kesen pişman olmayacağım bir kuför arıyorum:S şimdiden hepinize teşekkür ederim
bornova küçük parkta celil atilla
yalnız sahibine kestirmeye çalış
20-25 flndı en son kestirdiğimde bi 6 ay olmuştur ama
öle kafasına göre kesmiyorlar en ufak yerine kadar burayı böle kesiyorum diye soruyorlar
eskiden saçlarımın yarısını kesen kuaförleri öldürmek isterdim artık memnunum saçlarım belimde rahatlıkla :)
Karşıyaka atakentte palet kuaförü tek geçerim ben bornovadan gidiyorum %100 memnunluk herkese telefon bilgilerini de verebilirim şunu da ekleyeyim kuaförün sahibi falan değilim reklam da yapmıyorum...
İzmir buca şirinyerde Şenay Kuaför var hem uygun kesiyor hemde eli çok güzel uzun zamandır oraya gidiyorum çok yer denedim ama orada ki bayanın eli çok uğurlu sanırım saçlarım çok çabuk uzuyor o kesince
Merhaba
Yeni Bir üyeyim.Sorum şu 6 aydır buraya Evlendim.Fakat Nerde saç kestireceğimibilemiyorum.Bucada ikamet ediyorum.Bana Yardımcı Olurmusunuz.Şirinyerde jale diye bi yer duydum.Acaba ne kadara kesimyapıyor ve güzelmi.Herkesimn cvbı için şimdiden teşekkürler.