Saç Kesim Şekilleri Izmirde güzel saç kesen kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
merhaba arkadaşlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama bi türlü hem parada uygun hem kaliteli bir kuaför bulamadım buca tarafında tavsiye edebileceğiniz güzel kesen pişman olmayacağım bir kuför arıyorum:S şimdiden hepinize teşekkür ederim

.............................................................

Son düzenleme:
karşıyaka çarşı sonunda salon yasemin..gerçekten çok iyidir madalyalı kuaförümüz..fiyatı da fena değil

bornova küçük parkta celil atilla
yalnız sahibine kestirmeye çalış
20-25 flndı en son kestirdiğimde bi 6 ay olmuştur ama
öle kafasına göre kesmiyorlar en ufak yerine kadar burayı böle kesiyorum diye soruyorlar
eskiden saçlarımın yarısını kesen kuaförleri öldürmek isterdim artık memnunum saçlarım belimde rahatlıkla :)

Karşıyaka atakentte palet kuaförü tek geçerim ben bornovadan gidiyorum %100 memnunluk herkese telefon bilgilerini de verebilirim şunu da ekleyeyim kuaförün sahibi falan değilim reklam da yapmıyorum...

gümüş makas-kadir

ve özkanlarda hollywood kuaför -güner e kestirebilirsin cnm.

İzmir buca şirinyerde Şenay Kuaför var hem uygun kesiyor hemde eli çok güzel uzun zamandır oraya gidiyorum çok yer denedim ama orada ki bayanın eli çok uğurlu sanırım saçlarım çok çabuk uzuyor o kesince

şirinyer forbes'in orada hakan kuaför var ona gidin ama Tolgaya kestirin... süper kesiyor :)

Son düzenleme:
bayraklıda karakolun karşısında (metro kenarı) tuna kuaför var. ucuz ve kalitelidir izmirde bence tek isim diyebilirm.

Merhaba
Yeni Bir üyeyim.Sorum şu 6 aydır buraya Evlendim.Fakat Nerde saç kestireceğimibilemiyorum.Bucada ikamet ediyorum.Bana Yardımcı Olurmusunuz.Şirinyerde jale diye bi yer duydum.Acaba ne kadara kesimyapıyor ve güzelmi.Herkesimn cvbı için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…