• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmirde güvenilir kaliteli kadın doğum uzmanı doktor ve merkez tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oriana

Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍‍♀️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Haziran 2019
13.365
47.169
598
Hepinize merhaba kızlar 🙋🏼‍♀️ Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere izmirde gidebileceğim güvenilir ve işinde iyi merkez ve doktor arayısındayım. Bulduğum yada tavsıye aldığım 2 doktor var suan, bu doktorlar yada merkez hakkındaki goruslerınızı merakla beklıyorum 🤗🤗
•irenbe/ prof.dr Ümit inceboz
• doç.dr.ömer südekan
:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

Hepinize merhaba kızlar 🙋🏼‍♀️ Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere izmirde gidebileceğim güvenilir ve işinde iyi merkez ve doktor arayısındayım. Bulduğum yada tavsıye aldığım 2 doktor var suan, bu doktorlar yada merkez hakkındaki goruslerınızı merakla beklıyorum 🤗🤗
• doç.dr.ömer südekan
Slm. Cnm devlet mi bakiyorsun yoksa ozelde olurmu benim ozelde dr cok mukemel bir kadin guler yuzlu bir dr tavsiyem olabilir

Slm. Cnm devlet mi bakiyorsun yoksa ozelde olurmu benim ozelde dr cok mukemel bir kadin guler yuzlu bir dr tavsiyem olabilir
Merhaba canım özelde bakıyorum ümit inceboz ve ömer südekan suana kadar Tavsıye edilenler, senınki kimdi ve hangı merkezdi

Çok tesekkür ederim bunada bı bakacagım 🤗

• doç.dr.ömer südekan
Canım Volkan Serhat Dede’yi araştır istersen. Çok ilgili ve çok iyi bir doktormuş. ☺️

Canım Volkan Serhat Dede’yi araştır istersen. Çok ilgili ve çok iyi bir doktormuş. ☺
Tesekkürler canım onada bakacagım 🤗🤗 inş biran once bızımde miniklerimiz gelir🥰

• doç.dr.ömer südekan
ümit hanım izmirin şansı bence bende onun hastasıyım allah ondan hep razı olsun. :dua:

Back