• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri İzmir'de güvendiğiniz bir kuaförü önerir misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

heselioglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
9
0
36
İzmir
Kızlar 1 yıldır İzmirdeyim ilk geldiğimde bir kuaföre gittim kırık aldırmaya ve saçımı resmen amerikan traşı gibi yaptı kısacık :37: şimdi baya uzadı omuzumdan aşağı indi ama çok cansız ve kırıklar saç kesim konusunda artık buradaki kuaförlere güvenmiyorum bana gaziemir ve civarında kuaför önerebilir misiniz?

yok canım inanmıyorum gerçekten mi kırıkların için gittin ve erkek saçı gibi mi yaptı enteresan vallahi daha önce duymuştum hani saçını kısaltan ama ilk defa bu kadar kısa kesilenini duydum canım yaa çok geçmiş olsun valla herhalde ben olsam öyle bir durum da kuaförü sandalye ye oturtur bende onu aynı şekle sokardım sinirden sanırım

Düğünümden 15 gün sonra oldu bir de bu işlem :2: Hiç dayanamam kırık saça düğün zamanı çok kırılmıştı hiç araştırmadan gittim ve mahvetti saçımı. Tabi orda cıngar çıkarmadım desem yalan olur :27:

yok canım inanmıyorum gerçekten mi kırıkların için gittin ve erkek saçı gibi mi yaptı enteresan vallahi daha önce duymuştum hani saçını kısaltan ama ilk defa bu kadar kısa kesilenini duydum canım yaa çok geçmiş olsun valla herhalde ben olsam öyle bir durum da kuaförü sandalye ye oturtur bende onu aynı şekle sokardım sinirden sanırım

bende bi yandan ağlar bi yandan herkese bağırırdım sanırım :50:

çok saçma arkadaşım ya amerikan traşı dediğin bildiğin erkek saçı
hiç mi bakmadın saçına o kadar kısa kesilene kadar
yani benim saçımdan 1 tutam alsa hemen çok kesme diye yeltenirim
bence siz de de hata var

çok saçma arkadaşım ya amerikan traşı dediğin bildiğin erkek saçı
hiç mi bakmadın saçına o kadar kısa kesilene kadar
yani benim saçımdan 1 tutam alsa hemen çok kesme diye yeltenirim
bence siz de de hata var

bıkere benım de basıma gelmıstı bılırım o durumu gozune ısık tutulmus tavsan gıbı kalıyorsun ayna karsısında hıc karısmadan :66:

arkadaşım inşallah o gün aynayı arkandan tutunca beğenmiş gibi yapmadın yani..kuaförüm diye geçinen gerçekten beceriksiz biri açmış orayı ozaman..
ben çocuktum daha annem kuaföre götürmüştü beni sahibi değilde yanında çalıştırdığı genç kız kesecekti saçlarımı..ama o makası enseme batıra batıra kesmekten ensemde kan akacak gibi görünüm olmuştu saçta kısalınca yara olup görünmüştü..annem kızdı ve sahibine şikayet etti ne bu ensesi böyle diye o kıza görev verilmedi bi daha..anca yer sildirdiler çay yaptırdılar yada fön çektirdiler işte..yani sessiz kalmayıp şikayette bulunduysan çok iyi..yoksa sonradan böyle birşey demenin yararı yok daha kuaförlere güvenini azaltığın için zararı kendine..yüzüne dicen gerekirse istediğini yapmadı diye fiyatını vermicen b daha yapsın..hata sende değil sonuçta..

Kızlar 1 yıldır İzmirdeyim ilk geldiğimde bir kuaföre gittim kırık aldırmaya ve saçımı resmen amerikan traşı gibi yaptı kısacık :37: şimdi baya uzadı omuzumdan aşağı indi ama çok cansız ve kırıklar saç kesim konusunda artık buradaki kuaförlere güvenmiyorum bana gaziemir ve civarında kuaför önerebilir misiniz?

amerikan traşı çok kısa değil mi nasıl becerdi kuaför bide kırık aldırmak için gitmişsin

Benimde böyle bir olay gelmişti başıma. orta okuldaydım küt saç modaydı. özenip belime gelen saçlarımı kestirmeye gittim. diyorsunuz ki hiç mi görmedin o kadar kısa keserken ama bildiğiniz usülde kesmiyor bu densiz kuaförler. öyle ki benim saçımı ıslattıp taradıktan sonra kesime tam tepedeki saçımı ufacık keserek başlamıştı. yani ne yapıyorsun diyemedim. kafamın tam tepesinde papağan gibi bi saç oldu. mecburen diğerlerini de o boyda kesti. küçüktüm bir de çok ağlamıştım. 1 yıl sonra kapattı zaten kadın. meğer kuaför bile değilmiş. Bİr başkasının diplomasını kiralayıp dükkan açmış. Alsancakta kuaför necatiyi tavsiye ederim. kesimde bir numaradır. Geçmiş olsun cnm bu arada.:40:

oyy herkes kendi hikayesini anlatmış ama öneride bulunmamış kıyamam :) ben k.yakada oturuyorum bu tarafa gelirim dersen birkaç yer önerebilirim canım :)

balçovada kuaför levent vardı ben üni.deyken,netten bak adresine,tavsiye ederim..kesim boya vs.. yalnız biraz pahalıydı hiç unutmam 2002ydi yıl, küt saça kızıl boyaya 40 tl vermiştim..şimdi başka şehirdeyim ama izmirde çok ünlüdür,arkadaşlar hala ona devam ediyor

evet nerde oturduğuna bağlı olarak değişir canım bornovada gürdal cok iyidir mesea ama fiyatları yüksek tabi balçovada da leventi cok duyuyorum bende .

Bornovada kemal&mustafa var, öneririm kesinlikle, küçükparkla büyükpark arasında topraktan pastanesinin sokagında

Bende İzmirdeyim, ve hala kuaför beğenebilmiş değilim. Kimi kuaför çok kısa kesiyor, kimisi de kesiyor ama sonucunda kesilmemiş gibi duruyor. Bir fark göremiyorum yani...En son kahküllerimi kestirdim, uçlarını çok inceltmiş sanırım cılız duruyor sevmedim:59: Şuan uzadılar ama kime kestireceğimi bilemiyorum. Hatay veya göztepe civarında güvendiğiniz kuaför varsa ben de önerilerinizi rica ediyorum..

cnm karşıyakada cumhur var hemen dolmuş son duraklarının karşısında internetten bakabilirsin tlfonuna önerebileceğim birde alsancak camisinin oralardaydı sanırı kuaför vahit.fiyatarıda uygun..

Back