Izmirde günlük veya haftanın üç günü yardımcıya olarak çalışmak istiyorum

kiton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
26
0
86
merhaba ben karabaglarda ikamet ediyorum karşıyaka atakentte bir aileye haftada 2 gün sabit olarak gidiyorum günlük olarak veya haftada 2 veya 3 gün gidebilecegim bir aile arıyorum işimde son derece titizim tecrübeliyim izmirliyim sigara kullanmıyorum evliyim ..........

***İletişim Bilgisi Paylaşmak Yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba nasılsınız?
başlangıçta 15 günde bir gelecek bir yardımcıya ihtiyacım var. hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde sıklaştıracağım. haftada 1, daha sonra haftada 2 gün gibi ihtiyacımıza göre gelme sıklığı artacak.
Mutfak ve özellikle banyo takıntım var. banyonun fayansların pırıl pırıl olmasını isterim.
eşimle ben 2 kişiyiz. eşim de ben de evde çalışıyoruz. yani siz geldiğinizde eşim de ben de evde olacağız.
evde bir de kedimiz var.
İzmir karşıyakadayız. Apartman dairesi temizliği olacak. 3 oda 1 salon, orta boy standart daire.
1-2 gün içinde acil başlamanızı istiyorum. sizin için de uygun ise haberleşelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/511046-izmirde-guvenilir-temizlikci-hanim-ariyorum.html

ek olarak, ben eğer memnun kalırsam, gidebileceğiniz enaz 2 ev daha ayarlayabilirim. anneme ve arkadaşına şuan gelmekte olan yardımcıdan hiç memnun değiller. hanım çok konuşuyor ve hiç iyi iş yapmıyor. yani onlar da iyi iş yapabilen birini istiyorlar.. siz konuda günlük yardımcı olarak çalışmak istediğinizi yazmışsınız, ama siz bu şekilde haftada bir veya 15 günde bir gelmek istemeseniz bile, tanıdığınız birileri varsa onları referans verebilirseniz çok sevinirim.. her türlü bilgi çok makbule geçecek.
teşekkürler.

merhaba teşekür ederim iyiyim umarım sizde iyisinizdir öncelikle ilanıma gösterdiginiz ilgi için teşekkür ederim birbirimize uygun geldigimiz taktirde tabiki başlayabiliriz ben yeterli mesaj sayısına ulaşamadıgım için özel mesaj yollayamıyorum karşıyakanın neresindesiniz nasıl görüşebiliriz ben yinede tel yazayım 5072630806 dilek) görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…