izmir'de göğüs küçültme ameliyatından memnun kalınan doktorlar

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
kızlar göğüs küçültmesinden memnun kaldığınız doktor varmı kararsız kaldım izde kalıcak zaten o iz belkide doktorun itinasına bakıyo onun için iyi bi doktor olması şart bildiğiniz duyduğunuz iyi bi doktor varmı?

ben cenk tokatı onerırım..meme buyutme amelıyatı oldum dıkış ızlerım cok ınce..kımle kım arasında kaldın sen.burdan buyutme yaptırn ıkı arkadasım memnun kaldı cenk beyden ız konusundada ıtınalı..tabı karar senın.

prof.dr. Ahmet Seyhan
opr. dr. Ufuk Bilkay
opr. dr. Tolgahan Apaydın gibi isimler buldum internette ama birebir öneri bulmak daha iyi izler konusundada biraz hassasım sanırım doktor itinalıysa bence çok daha az iz kalır kiminde kalmıyormuş bile çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

cnm birde can kopal var izmirde alsancak sevinç pastanesinin üstü muayenehanesi ablamın ameliyatını yaptı ve izler konusunda memnun kaldı ablam belli belirsiz duruyo ama büyüklük açısından biraz büyük bırakmış diyebilirim ama o konuşulabilir sanırım yalnız görüntü ve form mükemmel oldu resmen silikon varmış gibi duruyor gayet dik ve yuvarlak top gibiler bir bak istersen internetten cuma ve c.tesi günleri muayenehanede oluyor diğer günler yok cnm sevgiler...

bursa için bana yardımcı olabilecek yok mu yaaaa . bi ben kaldım böyle doktorsuz :gitme:

X