• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde göğüs estetiği önerisi

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Doktor önerisi istiyorum kızlar İzmirde.
Özel olsun mümkünse fiyat önemli değil

görüsmenin nasil gectigini yazarmisin canim..bende eylülde gidecem izmire
Tabiki yazarım kendisine daha önce bir yakınım ameliyat olduğu için onu tercih ettim.
O yüzden onunla görüşücem.
Görüşme sonrası sana bilgilendirme yapadkm:)

UOTE="afterdarkmoon, post: 36526473, member: 325693"]Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah[/QUOTE]
Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor la görüsmek iyidir bence

UOTE="afterdarkmoon, post: 36526473, member: 325693"]Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah[/QUOTE]
Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor l
Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah

Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene. .bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti. Birkac doktorla görüşmek iyidir bence

UOTE="afterdarkmoon, post: 36526473, member: 325693"]Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah
Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor l

Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene. .bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti. Birkac doktorla görüşmek iyidir bence[/QUOTE]
Canım fiystını biliyor musun peki

Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor la görüsmek iyidir bence

rassig

Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene. .bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti. Birkac doktorla görüşmek iyidir bence
Canım fiystını biliyor musun peki[/QUOTE]
Cenk tokat 5500 Tl dedi bana

rassig

Canım fiystını biliyor musun peki
Cenk tokat 5500 Tl dedi bana[/QUOTE]
Anladm canım. Büyük ihtimalle ben bu hafta olacağım gibi bakalım artık bir aksilik olmazsa :) çok heyecanlıyım gerçekten sütyen takmadan kıyafet giyebileceğime inanamıyorum hala

Back