Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin doktora muayeneye gidecegini yazmissin..hangine gideceksin peki?Doktor önerisi istiyorum kızlar İzmirde.
Özel olsun mümkünse fiyat önemli değil
Cemil tugaya canımyarin doktora muayeneye gidecegini yazmissin..hangine gideceksin peki?
Cemil tugaya canım
Tabiki yazarım kendisine daha önce bir yakınım ameliyat olduğu için onu tercih ettim.görüsmenin nasil gectigini yazarmisin canim..bende eylülde gidecem izmire
Göründüm canım anlaştık gibi şuan bir aksilik ve karar değişimi olmazsa önümüzdeki hafta olacağım ameliyat^^Cemil tugaya göründünmü canim? Ben cenk tokata gidecem eylülde
Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallahHayirli olsun.. bulmussun sen doktorunu o zaman
Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah
Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor lUOTE="afterdarkmoon, post: 36526473, member: 325693"]Aynen canım kimseden tavsiye gelmeyincr bende tanıdık doktora olmakta fayda var diye düşündüm hayırlısı olur inşallah
Canım fiystını biliyor musun peki[/QUOTE]Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor l
Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene. .bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti. Birkac doktorla görüşmek iyidir bence
Cenk tokat 5500 Tl dedi bana[/QUOTE]Izmirdeysen birde cenk tokat a görünsene..bana burada cok memnun olanlar tavsiye etti..bir kac doktor la görüsmek iyidir bence
rassig
Canım fiystını biliyor musun peki