İzmir'de gögüs estetiği için doktor tavsiyelerii!!!!

teşekkür ederim canım
arkadaşın bu siteye üye değil heralde degil mi? doğal görünüyorlar mıydı? büyüklükleri nasıldı bilgi verebilr misin acaba?

arkadaşlar izmirde hiç ameliyat olanınız yok mu? yada iyi bildiğiniz doktor?
yazdan önce ameliyat olmak istiyorum lütfen tecrübeli arkadaşlar bilgi versin...

kızlarrrrrrrr, ben UFUK BıLKAY A mail attım güzelce yazdı. bakın bakalım.

MY Message: Gögüs Büyütme yaptırmak istiyorum, ama buna nasıl emin olabilirim, nasıl ölçmeliyim küçük olup olmadıgına karar vermek için.
*Ameliyat sonrası agrısı ve daha sonra eşimin sıkması ya da çarpa gibi faktörlerle patlamasından korkuyorum.
*Fiyat konusunda ise pahalı olan kaliteli diye birşey söz konusumudur.
*Daha çocuk dogurmadım, hamile kalacagım zaman çıkarmak istemiyorum, bu şekilde olanları varmı?
*toplam ücreti ne kadar tutar?
*Kadınlar klubünde izmir deyince sizi tavsiye ediyorlar. Tş.ler.

DR. UFUK BEY;
kadınlr klübünün ne olduğunu bilmiyorum ama size yardımcı olmaya çalışayım
meme büyütme ameliyatı sağlık sınırları içinde kaldığı müddetçe herkese yapılabilir. yani hiç memesi olmayana da yapılır küçük memesi olana da yapılır
büyük memesi olupda daha büyük meme isteyen hanımlara da yapılır , yani bu biraz kişinin kemdi durumundan duyduğu sıkıntıya bağlıdır. doktor muayenesi olduğunuzda plastik cerrahınız bu isteğinizin mantıklı olup olmadığına ya da ameliyattan elde edilecek sonucun sizi memnun edip etmeyeceğine ve sağlık sınırlarını zorlayıp zorlamayacağına karar verecektir. biz silikonu meme dokusunun altına ya da memenin altında bulunan kasın altına yerleştirdiğimiz için meme dokusunun kendisiyle bir alakası yoktur. yani hamile kalıp çocuğunuzu emzirebilirsiniz. merak etmeyin, ayrıca ameliyattan 1 ay sonra normal ve cinsel hayatınızda bir kısıtlama olmadan yaşayabilirsiniz. patlaması sözkonusu değildir. maliyeti ise 4000 liradır

arkadaşlar ben de ufuk bilkayı düşünüyorum sanırım. ama çok küçük yapmasından korkuyorum genelde doktorlar küçüğe gidiyor ama çok ilgili bir doktor ben de mail atar atmaz cevap verdi kapsamlı bir şekilde. ben randevu alıp görüşmeye gidicem. sizinde fikirleriniz varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…