Piercing, Hızma İzmir'de Göbek Piercingi

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
Kızlar bazıları göbeğini iğneyle uyuşturup deldirmiş bazıları sprey sıktırarak ben iğneyle uyuşturulan bir yer arıyorum. Çünkü sprey pek işe yaramıyormuş sanırım. Bana yardımcı olabilecek ızmir'de steril bir yerde iğneyle yani lokal olarak uyuşturulup yapan bir yer var mı varsa yardımcı olurmusunuz? Yıllardır istiyorum fakat acır diye korkuyorum o bölgeyi hissetmemem lazım benim. Lütfen yardım. 18 Martta dövme yaptıracağım aynı gün onu da gözden çıkarmak istiyorum. Korkumu yenmememe yardımcı olun.eyvahedigeldismile

canim, bende spreyle uyusturarak deldirdim ve neredeyse hic aci hissetmedim, ama ben deldireli 10 yil oluyor.

canım benimde kaşım delik bir arkadasımla aynı yerde deldirmiştik oda göbegini deldirdi izmirde bu iş için en iyi ve hijyenik yer kıbrıs sehitliğindeki köprüaltı .. googledan alsancak köprü altı diye ararsanda bulursun

Canım ben ztn dövme için oradan gün almıştım bugünde msnde görüştük kendileriyle oraya yaptıracağım zaten çünkü malzemeleri onaylı. Titanyum taktıracağım bende. 50 euro istiyorlar fiyat biraz pahalı gibi geldi bana ama sonuca değer diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile2

evet orayi bende biliyorum, süper bir yer :) ama ben almanyada deldirmistim...

aynen öyle. sen,n vücudun senn saglıgın senin güzelliğin sonucta tatlım. umarım çok güzel olur.a.s.zemuszemus

Kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım mükemmel olur. Çok sağolun beni yüreklendirdiniz.

Ben vazgeçtim şimdilik canım ama cesaretimi toplarsam deldirmek istiorm sadece ilerde takmazsam orda iz kalıyormuş o beni brz korkutuyor birde delim aşaması. Bu arada yarın dövmeme rötuş için gideceğim tekrar bir görüşeyim. Vazgeçip gittiğimden o gün sormadım bile. Sadece köprüaltının 50 euroya deldiğini biliorm onu konuştuk. Titanyum takılırsa 100 tl (ki onlar titanyum önerio ilk delimde), renkli olanlardan takılırsa 40 euroymuş.

Son düzenleme:

Canım çene hakkında bi fikrin var mı?? Fiyatta?

Izmir'de hem güvenilir hem uygun fiyata delim yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz arkadaslar?

ben zencefil de deldirdim alsancakta hiçte uyuşturmadk zaten sıkışınca hissetmyosun benm hiç acımamıstı ama hizzasını iyi yaptrmak gerek kuzenim doktorda deldirdi ve yamuk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…