Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben tüm vücut yaptırıyorum ilk senasımı yaptırdım kontrole gideceğim memnun kaldım. fiyata gelince bikini bölgesi derken neyi kasttettin anlamadım ama genital 100 tl karşıyaka da yaptırıyorum dr. deniz hanıma çok araştırdım fiyatı en uyggun olan yer ...umarım işine yarar bu arada cihazda epicare alexsandra
ben tüm vücut yaptırıyorum ilk senasımı yaptırdım kontrole gideceğim memnun kaldım. fiyata gelince bikini bölgesi derken neyi kasttettin anlamadım ama genital 100 tl karşıyaka da yaptırıyorum dr. deniz hanıma çok araştırdım fiyatı en uyggun olan yer ...umarım işine yarar bu arada cihazda epicare alexsandra
Ben Üçyol'da Egepol Hastanesinde bikini bölgesini 120,00 TLye yaptırdım. Geniatl da dahil. Bu fiyat, tek seans fiyatı. 4 seansta bitti. Tamamamen bitmedi, ama, kalanlar çok az ve ince. Rahatsız etmiyor.