Gelinlik Modelleri İZMİR'DE GELİNLİK ARAYANLARA

greyred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
24
1
88
Gelinliğimi İzmir Çankaya'da White House adlı bir mağazadan aldım. Ellerinde her modelden numuneler var, deniyorsunuz ve içinize sinen, istediğiniz modeli kendi atölyelerinde size özel diktiriyorlar. Müşteri ilişkileri çok çok iyi. Hizmet zaten çok güzel. En önemlisi kaliteli kumaşlarla çalışıyorlar ve işlerini ciddiye alıyorlar. Benim gelinliğim straplez ve ağırlığı birkaç kg olan bir gelinlikti fakat o kadar iyi yapılmış ki düğün esnasında bir kere bile göğsünü çekiştirme gereği duymadım. Üstelik içimde çamaşır, jel vb. hiçbir ekstra koruyucu yoktu. Fiyatlar da şubattan önce uygun. Bu mağazayı kesinlikle tavsiye ediyorum ve dış çekim ve düğün fotoğraflarımı da ekliyorum.

Canım bende izmir de gelinlik arıyorum , senin gelinliğinde çok güzelmiş benim istediğim modele benziyor. Fiyat olarak ne kadara aldın ? paylaşabilir misin ?

Canım bende izmir de gelinlik arıyorum , senin gelinliğinde çok güzelmiş benim istediğim modele benziyor. Fiyat olarak ne kadara aldın ? paylaşabilir misin ?

Ben Ocak 2014'te anlaştım canım 2250 tl idi. Şubattan sonra aynı modeller 3000 civarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…