ARKADASLAR olumunekankayizsmile
İZMİRDE GELİNLİK ALABİLECEĞİM GÜZEL MODELLERİ OLAN YERLER BİLİYORSANIZ LİTFEN BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ???
:1hug:ÇOK TEŞEKKÜRELR
canımm çok şaşırdım bunu sormana. Izmir gelinliğin başkenti türkiyede biliyosun..
Milyon tane model bulabilirsin orda.ben çok istemiştim ama kısmet olmadı antalyadan aldım.. Mesela vivien angel-defne moda-berika-kahyaoğlu benim aklıma gelenler..çok şanslısın çok ksıkandım..üstelik bizim burada aldığımız fiyatların yarısına alabilirsin..
tuana gelinlikten alabilirsin harika modelleri var izmir yeşilyurtta yeri engin bey ve gülay hanım yetkilileri hem toptan hem parekende satış yapıyorlar fiyatlar ve modeller güzelARKADASLAR olumunekankayizsmile
İZMİRDE GELİNLİK ALABİLECEĞİM GÜZEL MODELLERİ OLAN YERLER BİLİYORSANIZ LİTFEN BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ???
:1hug:ÇOK TEŞEKKÜRELR
ben Gelinligimi Mevsim Moda´dan aldim... Izmir Kemeraltindan...hani bir sürü moda magazalari, ayakkabicilar, findik fistikcilar, lambacilar vs vs varya ordan! yurtdisindan oldugum icin ismini bilmiyorum o caddenin ama inanki yurtdisindan izmire vardigim gün bikac moda evinden sonra mevsim modaya girdim ilk görüste carpildim gelinligime ve bu olacak dedim ilk gün bitti gelinlik isim!!!! mutlaka bak derim!!!
Bende coook memnun kaldim!! bayan banada aynisini dedi orda bir nisanlik vardir gri renk kabarik ilk girdim dedimki ne güzelmis bu sonra yukariya sigara icmeye ciktim asagaya inince bayan bana dediki bekle ben biliyorum senin ne istedigini hemen getirteyim bir getirtti ammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaannnnn bayildim bayildim!! zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?