Gelinlik Modelleri Izmirde gelinlik alabileceğim yerler

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
ARKADASLAR olumunekankayizsmile
İZMİRDE GELİNLİK ALABİLECEĞİM GÜZEL MODELLERİ OLAN YERLER BİLİYORSANIZ LİTFEN BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ???
:1hug:ÇOK TEŞEKKÜRELR

İZMİRDE GELİNLİK ALABİLECEĞİM GÜZEL MODELLERİ OLAN YERLER BİLİYORSANIZ LİTFEN BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ???

canımm çok şaşırdım bunu sormana. izmir gelinliğin başkenti türkiyede biliyosun..
milyon tane model bulabilirsin orda.ben çok istemiştim ama kısmet olmadı antalyadan aldım.. mesela vivien angel-defne moda-berika-kahyaoğlu benim aklıma gelenler..çok şanslısın çok ksıkandım..üstelik bizim burada aldığımız fiyatların yarısına alabilirsin..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM . VALLAHİ BEN YENİ BAŞLIYORUMDA ARASTIRMAYA ONDAN HİÇ BAKMAMIŞTIM TAVSİYELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA:)olumunekankayizsmile

canım sen bana yinede söylermisin aklına sonra gelenleride.. Birde ayıp olmazsa ne kadara aldın. 2 sorumu cwaplamayabilirsin:)

yok canım cevaplarım:)) benimki vivien angel 2000 den sıkı pazarlık felan filan 1300 e aldık.. yani düşün değerinin kaç katı fiyat veriyolar.. ama izmirde burdaki fiyatların yarısına alan çok duydum..hem sınırsız model vardır..satış mağazalarını gösteriyo internet sitesinde..insan karar veremez ya o kadar çok çeşit var..süper bence..

peki ewlendin mi sen.. soracağım sorular wardı da::) mobilyanı nasıl aldın. ben kara weremedimde laek beyaz mı yoksa normal ahşap mı diye.. nasıl aldın acaba. lake aldıysan kullanışlımı birde

izmirde simge moda evınde cok cesıt var tavsıye ederım. ben ordan aldım

ben Gelinligimi Mevsim Moda´dan aldim... Izmir Kemeraltindan...hani bir sürü moda magazalari, ayakkabicilar, findik fistikcilar, lambacilar vs vs varya ordan! yurtdisindan oldugum icin ismini bilmiyorum o caddenin ama inanki yurtdisindan izmire vardigim gün bikac moda evinden sonra mevsim modaya girdim ilk görüste carpildim gelinligime ve bu olacak dedim ilk gün bitti gelinlik isim!!!! mutlaka bak derim!!!

tuana gelinlikten alabilirsin harika modelleri var izmir yeşilyurtta yeri engin bey ve gülay hanım yetkilileri hem toptan hem parekende satış yapıyorlar fiyatlar ve modeller güzel

çamdibinde madam burcu var harika modeller var ayrıca 300 tl gibi bir fiyata limuzinde kiralıyabiliyorsun mutlaka bak derim:1hug:

izmirde yeşilyurtta tuana gelinlik var google da yazınca çıkıyor yurtdışına bile satış yapıyorlar hem güzel modeller hem fiyatlar uygun sahibini tanıyorum karı koca çok ilgililer yıllardır bu işi yapıyorlar

ben demet moda evine diktiriyorum.bi görüş derim.yılların tecrübesi.hisarönünde ve alsancakta mağazaları var.

opuyorumnanaktan kemer altına girdimm.sadece vitrinlerden göz gezdirdim vee MEVSİM moda evinin önüne geldim bir anda sanki birşey beni çekti.kaydirigubbakcemile3 ben yanımdakilere bile bakmadan dogru yukarıya sanki biliyorum gelinlik kacıncı katta.
gelinlik gösteriyorlar ben hemen agızlarını kapattırdım hayır o tarz degil.kadın baktı bana anladım ben seni diyip sadece 2 model çıkarttı.ben o an bayılacak gibi oldum.Çünkü hayalimdir gelinlik tek hayalim.ikisinide giydim ve 2.giydigimi aldımmm.çok memnunumm sema hanımaaa çokk teşekkür ediyorummm sagolsun güzel ilgilendi benimle.
senin adınada sevindim aynı yerden olmamız güzell.memnun kaldınmı sen peki canım?**

Bende coook memnun kaldim!! bayan banada aynisini dedi orda bir nisanlik vardir gri renk kabarik ilk girdim dedimki ne güzelmis bu sonra yukariya sigara icmeye ciktim asagaya inince bayan bana dediki bekle ben biliyorum senin ne istedigini hemen getirteyim bir getirtti ammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaannnnn bayildim bayildim!! zemuszemus

bende bir gri renkde nişanlık begenmiştim ama bu oldu işte nişanlım bunu begenince.

Buda cok hos Canim agiz tadiyla giymek nasip olsun insallah! Benimde Gelinligim ayni olunca hani kabarik dedim bari kinaligim hafif düz olsun.. hani sade gelinlikler olurya alti öyle üstü tasli cicekli fn yani kinam olursa eger onuda koyarim ALLAH nasip ederse haftaya pazar kinam var!boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…