Valla ben medicalpark'ta gülçin çetin uysal'a ilk kez gittim ve harika bi doktor,bundan önce merve hanıma gidiyordum gene aynı hastanede, ama kendisi çok yoğun ve hastalarına yeterli kadar zaman ayıramadığı için gülçin hanımı denemek istedik, ve iyi ki denemişiz, çok tatlı güleryüzlü açıklayıcı her durumda sorularınıza cevap veriyor, ve ilgili. Tavsiye ederim
kizima hamileyken mokrosefali teshisi konmustu. gitmedigim doktor yapilmayan tahlil cekilmeyen mr kalmadi.hersey normal cikmasina ragmen hic bi dr umutlu konusmadi . kafasi cok kucuk engelli olacak dediler. taki fuat beyi taniyana kadar . ultrosonda bakti 1 dakika sonra bebegin sapasaglam sadece kafasi sikismis azicik basilmis dogdukdan sonra 24 saat icinde duzelir dedi . kizim2.5 yasinda tamnbi zeka küpü:) su an yine hamileyim 9 haftalik yine kendisine gidiyorum. butun arkadaslarimda ona gitti. izmirde daha iyisini bulamazsin. ozelden sana ayrintilari anlatabilirim.benim icin cok ozel bi insan kendisi
Arkadaslar fuat bey in muayene ucreti ne kadar ??Kesinlikle mukemmel bir doktor....
300 tl benide ayrıntılı ultrason için doktorum yönlendirdi pazartesi gidicem.Arkadaslar fuat bey in muayene ucreti ne kadar ??
Evet cnm 300 gittim bnde iki hafta once. Eksik testler varmis onlari istedi. Bi de rahme bakti smear testi yapti 350 verdik iste300 tl benide ayrıntılı ultrason için doktorum yönlendirdi pazartesi gidicem.
Niye ki cnm noldufuat bey şuan 350 tl alıyor. ama KESİNLİKLE ÖNERMEM. paramız boşa gitti.
çook şaşırdım ilk kez memnun olmayan birini duyuyorum. özel degılse sorun nedırfuat bey şuan 350 tl alıyor. ama KESİNLİKLE ÖNERMEM. paramız boşa gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?