Sizin doktor kimdi acaba? Bana da Cem Karas aynısını söylemişti.. Barış Çakır bi teknikle burun derisini inceltiyormuş ama ameliyatları bi araba parası.. İzmir'de o tekniği kullanan var mı onu da merak ediyorum. Şimdi foto çekmeyi denedim ama akşam olduğundan ve ışık yanılttığından dolayı olduğu gibi çıkmıyor. Ben size bilgisayarımda olan, doktorlara gönderdiğim burun fotolarımı göstereyim. Görüntü çok net değil ama şekil böyle. Çok kalın duruyor, bi de fark ettiyseniz sol burun deliğimde yamukluk varMerhaba benimde burnuma kalin derili dedi doktor. Yapmak istemedi. 5 kat kucultsem sende 1 kat gozukur dedi. Bir baska doktora daha gozukucrm oda ayni seyi soylerse vazgecicem. Mumkunse burun fotonuzu gorebilirmiyim.
bir de.....Merhaba benimde burnuma kalin derili dedi doktor. Yapmak istemedi. 5 kat kucultsem sende 1 kat gozukur dedi. Bir baska doktora daha gozukucrm oda ayni seyi soylerse vazgecicem. Mumkunse burun fotonuzu gorebilirmiyim.
Benimki gerçekten de normal değil, yolda durdurup soruyorlar yani burnunuzu kime yaptırdınız diye :) yüzüme hiç gitmiyor kalkık burun, ve iki doktora da özellikle söyledi ucu kalkık olmasın diye ama..Helal olsun sadece normal bi buruna sahip olmak için cırpınırken biz sen baya kafandakı ile yarısıyorsun
Yanlıs anlasılmasın eleştirmiyorum sadece şaşırdım
Ben de oldum yamuk olmustu ince derili olmakta hıc iyi değil en ufak kusuru kusuyor dısarı görünüyor
Bana göre ise siz sanslısınız:)
Şu ankı burnunuz güzel kalkık sevmediğiniz için anlasılan size kötü görünüyor
Umarım istediğin gibi olur
Musmutlu olduğun anlari görürürz ins
Bende cem karasa oldum kalın derili burnum sadece ucu düşüktü ve gayet iyi bir iş çıkardı çok dogal güzel bir burun yaptı :) 7 bin tl ye yapiyor şuan cem reha gencosmanoğluna ne dersin kentte ablam ona olmuştu 6-7 yıl önce mükemmel bir doktor ama tee 6-7 sene önce 10 bin tl ye yapmıştı ablama şuan 15 bin vardır heraldeMerhaba kızlar. Malum bütçe hepimiz için önemli, o yüzden burada memnun kaldığımız ya da kalmadığımız doktorları ameliyat ücretleriyle yazsak nasıl olur? Ben 2 kez ameliyat oldum, 3. yü olacağım, kalın derili burun konusunda iddialı bir doktor arayışı içerisindeyim. Lütfen olup da memnun kldığınız doktorları yazın, fiyatları unutmayın! :) bu arada İstanbul ve Antalya'da da çok iyi iki doktor buldum ama İzmir'e göre çok pahalı, bir de İzmir'den kalkıp bilmediğim şehirlerde ameliyat olup dolaşmak içimden gelmiyor..
Benim ameliyatlarım:
Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)
Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)
Belki de burun derim kalın diye bir türlü beklediğim sonucu alamadım.. :'(
Benim Cem Bey'e ameliyattan sonra burun ucum düştü :/ Reha Bey'i hiç duymadım ama çok pahalıymış ama :SBende cem karasa oldum kalın derili burnum sadece ucu düşüktü ve gayet iyi bir iş çıkardı çok dogal güzel bir burun yaptı :) 7 bin tl ye yapiyor şuan cem reha gencosmanoğluna ne dersin kentte ablam ona olmuştu 6-7 yıl önce mükemmel bir doktor ama tee 6-7 sene önce 10 bin tl ye yapmıştı ablama şuan 15 bin vardır heralde
Şuan korktum bak benim burnumun şekil alması sürecek biraz daha ama şuan cok doğal tam istediğim gibi ya düşerse ilk hafta daha kalkıktı. cem beyin ameliyatından sonra fotoğrafın var mı atar mısın banaBenim Cem Bey'e ameliyattan sonra burun ucum düştü :/ Reha Bey'i hiç duymadım ama çok pahalıymış ama :S
Burada okudum ilk doktorunuzu, daha öncede okudum bu mesajı tamamdır bilgi edinilmiştirMerhaba kızlar. Malum bütçe hepimiz için önemli, o yüzden burada memnun kaldığımız ya da kalmadığımız doktorları ameliyat ücretleriyle yazsak nasıl olur? Ben 2 kez ameliyat oldum, 3. yü olacağım, kalın derili burun konusunda iddialı bir doktor arayışı içerisindeyim. Lütfen olup da memnun kldığınız doktorları yazın, fiyatları unutmayın! :) bu arada İstanbul ve Antalya'da da çok iyi iki doktor buldum ama İzmir'e göre çok pahalı, bir de İzmir'den kalkıp bilmediğim şehirlerde ameliyat olup dolaşmak içimden gelmiyor..
Benim ameliyatlarım:
Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)
Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)
Belki de burun derim kalın diye bir türlü beklediğim sonucu alamadım.. :'(
Sizin doktor kimdi acaba? Bana da Cem Karas aynısını söylemişti.. Barış Çakır bi teknikle burun derisini inceltiyormuş ama ameliyatları bi araba parası.. İzmir'de o tekniği kullanan var mı onu da merak ediyorum. Şimdi foto çekmeyi denedim ama akşam olduğundan ve ışık yanılttığından dolayı olduğu gibi çıkmıyor. Ben size bilgisayarımda olan, doktorlara gönderdiğim burun fotolarımı göstereyim. Görüntü çok net değil ama şekil böyle. Çok kalın duruyor, bi de fark ettiyseniz sol burun deliğimde yamukluk var
istediğim burun da tam olarak bu kızın gibi, düz, belli belirsiz bir burun
Yiğit Beye örnek resimdeki burnu göster miydiniz peki muayenede? O oppar hanımcım.. Ben Yiğit Bey ile olan muayene ve görüşmemiz de fotoğrafçıya gidip beğendiğim burun çeşitlerinden örnek burun resimlerini bastırıp, (daha kolay anlaşılabilmek için ) Yiğit Beye sundum ve resimlerde ki burunlar üzerinde konuştuk hatta bastırdığım fotoğrafların arasında böyle küçük burun resimleri de vardı, ancak Yiğit Bey elmacık kemiklerim çıkık olduğundan böyle küçük bir burnun yüzüme gitmeyeceğini, küçük bir burnun elmacık kemiklerim arasında kaybolacağını söyledi, birde kendine olan has tarzında çok küçük burunlar yapmayı tercih etmediğini iletti :/Sizin doktor kimdi acaba? Bana da Cem Karas aynısını söylemişti.. Barış Çakır bi teknikle burun derisini inceltiyormuş ama ameliyatları bi araba parası.. İzmir'de o tekniği kullanan var mı onu da merak ediyorum. Şimdi foto çekmeyi denedim ama akşam olduğundan ve ışık yanılttığından dolayı olduğu gibi çıkmıyor. Ben size bilgisayarımda olan, doktorlara gönderdiğim burun fotolarımı göstereyim. Görüntü çok net değil ama şekil böyle. Çok kalın duruyor, bi de fark ettiyseniz sol burun deliğimde yamukluk var
istediğim burun da tam olarak bu kızın gibi, düz, belli belirsiz bir burun
Hayır ben bu kızı bu yıl keşfettim :)) Yiğit bey'e bu şekilde bir burun tarif ettim ama, ucu kalkık olmasın dedim, biraz daralsın dedim. Bana da dedi yüzün geniş diye, ama yüzüme o burun hiç gitmedi. Cemil bey'e söyledim dr'um böyle böyle dedi, yüzün geniş burnunu daraltmak olmaz, Cemil bey yoo yüzün o kadar geniş değil, daraltılabilir dedi ve daralttı daYiğit Beye örnek resimdeki burnu göster miydiniz peki muayenede? O oppar hanımcım.. Ben Yiğit Bey ile olan muayene ve görüşmemiz de fotoğrafçıya gidip beğendiğim burun çeşitlerinden örnek burun resimlerini bastırıp, (daha kolay anlaşılabilmek için ) Yiğit Beye sundum ve resimlerde ki burunlar üzerinde konuştuk hatta bastırdığım fotoğrafların arasında böyle küçük burun resimleri de vardı, ancak Yiğit Bey elmacık kemiklerim çıkık olduğundan böyle küçük bir burnun yüzüme gitmeyeceğini, küçük bir burnun elmacık kemiklerim arasında kaybolacağını söyledi, birde kendine olan has tarzında çok küçük burunlar yapmayı tercih etmediğini iletti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?