• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de fiyatlarıyla birlikte burun estetiği?

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
33
Merhaba kızlar. Malum bütçe hepimiz için önemli, o yüzden burada memnun kaldığımız ya da kalmadığımız doktorları ameliyat ücretleriyle yazsak nasıl olur? Ben 2 kez ameliyat oldum, 3. yü olacağım, kalın derili burun konusunda iddialı bir doktor arayışı içerisindeyim. Lütfen olup da memnun kldığınız doktorları yazın, fiyatları unutmayın! :) bu arada İstanbul ve Antalya'da da çok iyi iki doktor buldum ama İzmir'e göre çok pahalı, bir de İzmir'den kalkıp bilmediğim şehirlerde ameliyat olup dolaşmak içimden gelmiyor..
Benim ameliyatlarım:

Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)

Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)

Belki de burun derim kalın diye bir türlü beklediğim sonucu alamadım.. :'(

Merhaba benimde burnuma kalin derili dedi doktor. Yapmak istemedi. 5 kat kucultsem sende 1 kat gozukur dedi. Bir baska doktora daha gozukucrm oda ayni seyi soylerse vazgecicem. Mumkunse burun fotonuzu gorebilirmiyim.

Merhaba benimde burnuma kalin derili dedi doktor. Yapmak istemedi. 5 kat kucultsem sende 1 kat gozukur dedi. Bir baska doktora daha gozukucrm oda ayni seyi soylerse vazgecicem. Mumkunse burun fotonuzu gorebilirmiyim.
Sizin doktor kimdi acaba? Bana da Cem Karas aynısını söylemişti.. Barış Çakır bi teknikle burun derisini inceltiyormuş ama ameliyatları bi araba parası.. İzmir'de o tekniği kullanan var mı onu da merak ediyorum. Şimdi foto çekmeyi denedim ama akşam olduğundan ve ışık yanılttığından dolayı olduğu gibi çıkmıyor. Ben size bilgisayarımda olan, doktorlara gönderdiğim burun fotolarımı göstereyim. Görüntü çok net değil ama şekil böyle. Çok kalın duruyor, bi de fark ettiyseniz sol burun deliğimde yamukluk var

istediğim burun da tam olarak bu kızın gibi, düz, belli belirsiz bir burun
b39750a538f43cd30556c898723554e9--lily-maymac-style-three-year-olds.jpg

Eklentiler

• 20171023_235052.jpg
    20171023_235052.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 397
  • 20171023_235109.jpg
    20171023_235109.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 387
  • Screenshot_20171023-234906.jpg
    Screenshot_20171023-234906.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 401
Sag ile solu karsilastiramadim. Ama inanin burnunuz cok guzel duruyor. Keske benimkide sizin gibi olabilse. Ankara Gazi universitesinde muayene oldum. 30 ekimdede Esabil Ekere muayene olucam bakalim o ne diyecek. Eger oda olmaz derse vazgecicem kocaman burunla yasiycam artik ozelde yollayim size.

bir de.....
Instagram'de Burak Reşit Kayan diye bir doktor buldum ama İstanbul'da, kalın derili burunlarda harikalar yaratıyor. Gayet de küçültüyor, demek ki bunun çözümü var.. 6500 civarı yapıyormuş yazılanlara göre, benim revizyon olacağı için 7500-9bin arası dedi, İzmir'deki fiyatlara alışan ben için çoook geldi bu fiyat.. sonra aklıma yattı aslında, artık istediğim burna kavuşayım da bi daha yaptırmayım diye ama İstanbul'u bilmiyorum, orada 2 hafta nasıl geçireceğim falan gözümde büyüyor o yüzden vazgeçtim ve kalın deri konusunda iddialı bir doktoru İzmir'de bulmak istiyorum.. varsa tabii..

+teşekkürler ama inanın güzel durmuyor, sadece burun kısmını attığım için öyle.. benim yüzüm çok küçük, burnum büyük kalıyor :( bi de gülümseyince yüzümün yarısını kaplıyor :))

Helal olsun sadece normal bi buruna sahip olmak için cırpınırken biz sen baya kafandakı ile yarısıyorsun
Yanlıs anlasılmasın eleştirmiyorum sadece şaşırdım
Ben de oldum yamuk olmustu ince derili olmakta hıc iyi değil en ufak kusuru kusuyor dısarı görünüyor
Bana göre ise siz sanslısınız:)
Şu ankı burnunuz güzel kalkık sevmediğiniz için anlasılan size kötü görünüyor
Umarım istediğin gibi olur
Musmutlu olduğun anlari görürürz ins

Helal olsun sadece normal bi buruna sahip olmak için cırpınırken biz sen baya kafandakı ile yarısıyorsun
Yanlıs anlasılmasın eleştirmiyorum sadece şaşırdım
Ben de oldum yamuk olmustu ince derili olmakta hıc iyi değil en ufak kusuru kusuyor dısarı görünüyor
Bana göre ise siz sanslısınız:)
Şu ankı burnunuz güzel kalkık sevmediğiniz için anlasılan size kötü görünüyor
Umarım istediğin gibi olur
Musmutlu olduğun anlari görürürz ins
Benimki gerçekten de normal değil, yolda durdurup soruyorlar yani burnunuzu kime yaptırdınız diye :) yüzüme hiç gitmiyor kalkık burun, ve iki doktora da özellikle söyledi ucu kalkık olmasın diye ama.. :( inş tşk :)

Merhaba kızlar. Malum bütçe hepimiz için önemli, o yüzden burada memnun kaldığımız ya da kalmadığımız doktorları ameliyat ücretleriyle yazsak nasıl olur? Ben 2 kez ameliyat oldum, 3. yü olacağım, kalın derili burun konusunda iddialı bir doktor arayışı içerisindeyim. Lütfen olup da memnun kldığınız doktorları yazın, fiyatları unutmayın! :) bu arada İstanbul ve Antalya'da da çok iyi iki doktor buldum ama İzmir'e göre çok pahalı, bir de İzmir'den kalkıp bilmediğim şehirlerde ameliyat olup dolaşmak içimden gelmiyor..
Benim ameliyatlarım:

Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)

Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)

Bende cem karasa oldum kalın derili burnum sadece ucu düşüktü ve gayet iyi bir iş çıkardı çok dogal güzel bir burun yaptı :) 7 bin tl ye yapiyor şuan cem reha gencosmanoğluna ne dersin kentte ablam ona olmuştu 6-7 yıl önce mükemmel bir doktor ama tee 6-7 sene önce 10 bin tl ye yapmıştı ablama şuan 15 bin vardır heralde

Bende cem karasa oldum kalın derili burnum sadece ucu düşüktü ve gayet iyi bir iş çıkardı çok dogal güzel bir burun yaptı :) 7 bin tl ye yapiyor şuan cem reha gencosmanoğluna ne dersin kentte ablam ona olmuştu 6-7 yıl önce mükemmel bir doktor ama tee 6-7 sene önce 10 bin tl ye yapmıştı ablama şuan 15 bin vardır heralde
Benim Cem Bey'e ameliyattan sonra burun ucum düştü :/ Reha Bey'i hiç duymadım ama çok pahalıymış ama :S

Benim Cem Bey'e ameliyattan sonra burun ucum düştü :/ Reha Bey'i hiç duymadım ama çok pahalıymış ama :S
Şuan korktum bak benim burnumun şekil alması sürecek biraz daha ama şuan cok doğal tam istediğim gibi ya düşerse ilk hafta daha kalkıktı. cem beyin ameliyatından sonra fotoğrafın var mı atar mısın bana

Benim ameliyatlarım:

Burada okudum ilk doktorunuzu, daha öncede okudum bu mesajı tamamdır bilgi edinilmiştir ;) O oppar

Sizin doktor kimdi acaba? Bana da Cem Karas aynısını söylemişti.. Barış Çakır bi teknikle burun derisini inceltiyormuş ama ameliyatları bi araba parası.. İzmir'de o tekniği kullanan var mı onu da merak ediyorum. Şimdi foto çekmeyi denedim ama akşam olduğundan ve ışık yanılttığından dolayı olduğu gibi çıkmıyor. Ben size bilgisayarımda olan, doktorlara gönderdiğim burun fotolarımı göstereyim. Görüntü çok net değil ama şekil böyle. Çok kalın duruyor, bi de fark ettiyseniz sol burun deliğimde yamukluk var

Yiğit Beye örnek resimdeki burnu göster miydiniz peki muayenede? O oppar hanımcım.. Ben Yiğit Bey ile olan muayene ve görüşmemiz de fotoğrafçıya gidip beğendiğim burun çeşitlerinden örnek burun resimlerini bastırıp, (daha kolay anlaşılabilmek için ) Yiğit Beye sundum ve resimlerde ki burunlar üzerinde konuştuk hatta bastırdığım fotoğrafların arasında böyle küçük burun resimleri de vardı, ancak Yiğit Bey elmacık kemiklerim çıkık olduğundan böyle küçük bir burnun yüzüme gitmeyeceğini, küçük bir burnun elmacık kemiklerim arasında kaybolacağını söyledi, birde kendine olan has tarzında çok küçük burunlar yapmayı tercih etmediğini iletti :/

Son düzenleme:
Yiğit Beye örnek resimdeki burnu göster miydiniz peki muayenede? O oppar hanımcım.. Ben Yiğit Bey ile olan muayene ve görüşmemiz de fotoğrafçıya gidip beğendiğim burun çeşitlerinden örnek burun resimlerini bastırıp, (daha kolay anlaşılabilmek için ) Yiğit Beye sundum ve resimlerde ki burunlar üzerinde konuştuk hatta bastırdığım fotoğrafların arasında böyle küçük burun resimleri de vardı, ancak Yiğit Bey elmacık kemiklerim çıkık olduğundan böyle küçük bir burnun yüzüme gitmeyeceğini, küçük bir burnun elmacık kemiklerim arasında kaybolacağını söyledi, birde kendine olan has tarzında çok küçük burunlar yapmayı tercih etmediğini iletti :/
Hayır ben bu kızı bu yıl keşfettim :)) Yiğit bey'e bu şekilde bir burun tarif ettim ama, ucu kalkık olmasın dedim, biraz daralsın dedim. Bana da dedi yüzün geniş diye, ama yüzüme o burun hiç gitmedi. Cemil bey'e söyledim dr'um böyle böyle dedi, yüzün geniş burnunu daraltmak olmaz, Cemil bey yoo yüzün o kadar geniş değil, daraltılabilir dedi ve daralttı da :halay:sonucu beğenince liplift de yaptırmayı düşündüm ama liplift in dikiş izleri belli oluyor o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyrum dedi :kızgın:

Back
X