Merhaba kızlar. Malum bütçe hepimiz için önemli, o yüzden burada memnun kaldığımız ya da kalmadığımız doktorları ameliyat ücretleriyle yazsak nasıl olur? Ben 2 kez ameliyat oldum, 3. yü olacağım, kalın derili burun konusunda iddialı bir doktor arayışı içerisindeyim. Lütfen olup da memnun kldığınız doktorları yazın, fiyatları unutmayın! :) bu arada İstanbul ve Antalya'da da çok iyi iki doktor buldum ama İzmir'e göre çok pahalı, bir de İzmir'den kalkıp bilmediğim şehirlerde ameliyat olup dolaşmak içimden gelmiyor..
Benim ameliyatlarım:
Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)
Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)
Belki de burun derim kalın diye bir türlü beklediğim sonucu alamadım.. :'(
Benim ameliyatlarım:
Cem Karas (2014) = 2500tl (bir arkadaşımın çok kemerli burnunu gayet iyi yaptı ama benim burnumu çok kaldırdı, o yüzden memnun kalmadım malesef)
Yiğit Özer Tiftikçioğlu (2016) = 3400tl (doğal olsun diye pek ellemedi burnumu ve yine kalkık duruyor, yine de ilk ameliytıma göre daha çok memnun kaldım)
Belki de burun derim kalın diye bir türlü beklediğim sonucu alamadım.. :'(