merhaba bunu bir fırsat olarak düşünerek önceden kendi açtığım başlık altındaki cümlelerimi buraya taşıyorum.
izmirde yaşayan 4 kişilik bir aileyiz. ben 37 yaşında bir anneyim eşim de 38 yaşında...çocuklarımız büyüdüler; kızımız 8 oğlumuzsa 13e bastı. eşim de ben de yoğun çalıştığımız için ev içi temizliği tertibi-genel işlerin(ütü-yemek vb) tamamlanmasını gerçekleştirebilecek, evin hareketli trafiğine uyum sağlayacak, çocuklarımızla disiplin ve sevgi birarada bütünleşebilecek, özetle hayatımızın yeni bir parçası olacak orta yaş ve üzeri çoluğunu çocuğunu büyütmüş arkasında yolunu gözleyecek yaşta küçük çocuğu olmayan bir teyze arıyoruz.
çalışma koşullarım gereği ben sıkça seyahat eden bir anneyim. hal böyle olunca da birlikte çalıştığımız teyzemizin benim dışarıda olduğum gecelerde çocuklarıma refakat etmesini isteyeceğim. çocuklar büyüdükçe belki bu ihtiyaç da azalacaktır zaten. bunun haricinde yaz aylarında çocuklarla birlikte yazlıkta da kalmasını talep ediyorum çünkü maalesef bizim izin sürelerimiz çok kısıtlı en çok 2-3 hafta olabiliyor.
özetle kışın
zaman zaman evimizde yatılı kalabilecek, yazın çocuklarımızla ve bizimle yazlık evimizde birlikte hem çalışıp hem dinlenecek ve aynı zamanda çocuklarımızın başlarında anaları gibi dik durup sorumluluklarını alabilecek, mutluluklarımızı, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi, acılarımızı yani iyi-kötü tüm zamanlarımızı bizimle paylaşabilecek,
hayatına bir aile katmak isteyenlerin referansları oup olmadığını da belirtmek sureti ile öncelikle buradan bana ulaşmalarını istiyorum.
bu arada evimiz konak-güzelyalı civarında...
özel mesaj atacak henüz gücüm yetmiyor maalesef bu sitede
yazdıklarımla igilenen olursa nasıl iletişime geçeceğimi bilemiyorum. ama yine de şansımı denemeye devam edeceğim.