• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de eve yardımcı bayan arayanlar!!!!

lily86

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
15.265
1
14.075
498
Muğla
Merhaba arkadaslar
Açılan konuları tek tek inceleyecek vaktim olmadığı için bu konuyu açıyorum...
İzmir'de eve yardımcı bayan arayanların ilanlarını geçen gunlerde denk geldi gormustum.
İzmirde iş arayan bir yakınım için yardımcı olmaya calışıyorum kendisi ev hanımı...
Şu an iş arıyor...
Tekliflerinizi bekliyorum, ilerleyen gunlerde ben de İzmirde olacagım o yuzden ilanları takip etmek kolay olacak...
Maaş ne kadar? Ne gibi imkanlar sunuyorsunuz? Aranızda yardımcı olarak alacagı kişiye sigorta yapacak olan var mı????? Yardımcınızdan bekledikleriniz? (sadece ev işi mi yoksa bakıcılık da mı yaptıracaksınız?)
Tekliflerinizi bekliyor, hepiniz iyi gunler diliyorum...

merhaba bunu bir fırsat olarak düşünerek önceden kendi açtığım başlık altındaki cümlelerimi buraya taşıyorum.

izmirde yaşayan 4 kişilik bir aileyiz. ben 37 yaşında bir anneyim eşim de 38 yaşında...çocuklarımız büyüdüler; kızımız 8 oğlumuzsa 13e bastı. eşim de ben de yoğun çalıştığımız için ev içi temizliği tertibi-genel işlerin(ütü-yemek vb) tamamlanmasını gerçekleştirebilecek, evin hareketli trafiğine uyum sağlayacak, çocuklarımızla disiplin ve sevgi birarada bütünleşebilecek, özetle hayatımızın yeni bir parçası olacak orta yaş ve üzeri çoluğunu çocuğunu büyütmüş arkasında yolunu gözleyecek yaşta küçük çocuğu olmayan bir teyze arıyoruz.

çalışma koşullarım gereği ben sıkça seyahat eden bir anneyim. hal böyle olunca da birlikte çalıştığımız teyzemizin benim dışarıda olduğum gecelerde çocuklarıma refakat etmesini isteyeceğim. çocuklar büyüdükçe belki bu ihtiyaç da azalacaktır zaten. bunun haricinde yaz aylarında çocuklarla birlikte yazlıkta da kalmasını talep ediyorum çünkü maalesef bizim izin sürelerimiz çok kısıtlı en çok 2-3 hafta olabiliyor.

özetle kışın zaman zaman evimizde yatılı kalabilecek, yazın çocuklarımızla ve bizimle yazlık evimizde birlikte hem çalışıp hem dinlenecek ve aynı zamanda çocuklarımızın başlarında anaları gibi dik durup sorumluluklarını alabilecek, mutluluklarımızı, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi, acılarımızı yani iyi-kötü tüm zamanlarımızı bizimle paylaşabilecek, hayatına bir aile katmak isteyenlerin referansları oup olmadığını da belirtmek sureti ile öncelikle buradan bana ulaşmalarını istiyorum.

bu arada evimiz konak-güzelyalı civarında...
özel mesaj atacak henüz gücüm yetmiyor maalesef bu sitede:( yazdıklarımla igilenen olursa nasıl iletişime geçeceğimi bilemiyorum. ama yine de şansımı denemeye devam edeceğim.

maaş konuşundaki ödeyebilme gücüm şu an için haftaiçi 5 gün 75o+yol;
çalışma saatleri sabah en geç 07:45de evimizde olmalı; akşam da en erken eve girişim 19:00 gibi olur.

yazın çeşmede çocuklarla birlikte kalırsa; haftasonu 1 gün izinle elbette daha yüksek bir maaş öderim.

bu koşullara karşılık evimi kendi evi gibi temiz ve düzenli tutmasını; ne yemek istiyorsa onu pişirmesini; güleryüzlü olmasını, işini yavaş olsa bile düzgün yapmasını, evdelerken kızımla oğlumla ilgilenmesini bekliyorum...geri kalanı hep ev işi zaten...

Merhaba
öncelikle mesajıma karsılık verdiğiniz için teskkur ederm
bnm yakınım da sizin yaşlarınızda, 2 kız cocugu annesi.
Aslında sunduğunuz imkanlar harika ve İzmir'de olsaydım inanın bn bile kabul ederdim :)))
Ama öncelikle yakınım yatılı istemiyor, cunku biri lise1 biri lise son iki genc kızı var ve onlara kendi bakıyor, yalnız bırakamaz. Fakat ben kendisiyle gorusup, kesin cevabı ancak o zaman vereblrim...
ilginize tesekkur ederim zaman ayırıp yazdınız...

Merhaba
öncelikle mesajıma karsılık verdiğiniz için teskkur ederm
bnm yakınım da sizin yaşlarınızda, 2 kız cocugu annesi.
Aslında sunduğunuz imkanlar harika ve İzmir'de olsaydım inanın bn bile kabul ederdim :)))
Ama öncelikle yakınım yatılı istemiyor, cunku biri lise1 biri lise son iki genc kızı var ve onlara kendi bakıyor, yalnız bırakamaz. Fakat ben kendisiyle gorusup, kesin cevabı ancak o zaman vereblrim...
ilginize tesekkur ederim zaman ayırıp yazdınız...
Merhaba ben forumda bulamadım nasıl bula,cagm bilemedm bende evlere temizliğe gidiyorm oizmirdeym

Merhaba arkadaslar
İzmir'de eve yardımcı bayan arayanların ilanlarını geçen gunlerde denk geldi gormustum.
İzmirde iş arayan bir yakınım için yardımcı olmaya calışıyorum kendisi ev hanımı...
Şu an iş arıyor...
Tekliflerinizi bekliyorum, ilerleyen gunlerde ben de İzmirde olacagım o yuzden ilanları takip etmek kolay olacak...
Maaş ne kadar? Ne gibi imkanlar sunuyorsunuz? Aranızda yardımcı olarak alacagı kişiye sigorta yapacak olan var mı????? Yardımcınızdan bekledikleriniz? (sadece ev işi mi yoksa bakıcılık da mı yaptıracaksınız?)
Merhaba yakınınız hala iş arıyor mu?
pardon sonradan gördüm oldukça eski bir konuymuş

ben temızlık ısı yapıyorum...0534 499 18 69 ızmır menderesteyım

Merhaba arkadaslar
Şu an iş arıyor...

Back