izmirde evde iş imkanı sağlayan yerler var mı.?

denizceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
19
5
36
43
izmirde oturuyorum evde akşamları çalışıp para kazanacağım ek iş arıyorum lütfen bu şekilde çalışıp para kazanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi.? çok ihtiyacım var...

Merhabalar, ben de 3 ay oldu başladım evden çalışıyorum. 25 aylık bir kızım var malum çocuk olunca bırz zora giriyor calısmak. LR duymuşsunuzdur belki. Cevremi kullanarak yapıyorum. ayrıntıları paylaşabilirim.

Merhaba kızlar,
Bende üniversiteden mezun olduğumdan beri yaklaşık 1-1,5 sene boyunca iş aradım. Tam umudumu yitirmiştim ki bir arkadaşımın kardeşinin tavsiyesiyle www.tumislerburada.com sitesine üye oldum.Birçok iş imkanı vardı ve inanın baya bir başvuru yaptım. Şu anki işimde gayet mutluyum, evimde oturduğum yerden bir aile ve çocuk dergisi için haftalık yazılar yazıyorum. Sende bu tarz bir iş arıyorsan şansını dene derim :)

çok güzelmiş siteyi inceleyeceğim...aslında bende yapabilirim ne tarz yazılar bunlar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…