A ayca6872 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2007 71 0 96 İzmir 24 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca6872 #1 İzmir Bornova'da evişlerini yapabilecek tercihen yatılı bayan arıyoruz , ücret konusunu ciddi düşünen arkadaşlarla konuşabilirim .
İzmir Bornova'da evişlerini yapabilecek tercihen yatılı bayan arıyoruz , ücret konusunu ciddi düşünen arkadaşlarla konuşabilirim .
L lily_x Guru Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 6 0 286 İzmir 17 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca6872 #2 Merhaba Ben de Bornova da oturuyorum. Bulduğunuz iyi bir ayrdımcı varsa ancak yatılı kalmak istemezse bana yönlendirebilir misiniz? tşk. sevgiler
Merhaba Ben de Bornova da oturuyorum. Bulduğunuz iyi bir ayrdımcı varsa ancak yatılı kalmak istemezse bana yönlendirebilir misiniz? tşk. sevgiler
guzyeli42 Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2013 524 179 333 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca6872 #3 lily_x .!.: Merhaba Ben de Bornova da oturuyorum. Bulduğunuz iyi bir ayrdımcı varsa ancak yatılı kalmak istemezse bana yönlendirebilir misiniz? tşk. sevgiler Genişletmek için tıkla... merhaba eger biri ile anlaşmadınızsa görüşelim bende ev işi arıyorum memnun kalacagınıza eminim
lily_x .!.: Merhaba Ben de Bornova da oturuyorum. Bulduğunuz iyi bir ayrdımcı varsa ancak yatılı kalmak istemezse bana yönlendirebilir misiniz? tşk. sevgiler Genişletmek için tıkla... merhaba eger biri ile anlaşmadınızsa görüşelim bende ev işi arıyorum memnun kalacagınıza eminim