Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmirde estetik fiyatları??
- Konu Sahibi leiaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim nerhaba bende yakin zamanda revizyon operasyonu olacagim daha once kbb uzmanina yaptirnistim nefes problemim oldugu icin nefesim duzeldi ama burnun olmasi gerejebden uzun oldu yan tarafida coktu.Can kopal a karar verdim Can Beyi cok arastirdim ailendede dr lar var.Sende nutlakanona nuayebe ol ama muaybe randevulari mayis ayina veriyor hemen ararsan anca mayista gorusursun.hu arada can beye yakin zamanda ameliyatbolan arkadaslar varsa ucreti yazabilirlermi lutfen
- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 32
- 18 Mart 2017
- 517
- 199
- 33
hayrlı olsn canım :) bende ekolden randevu aldım orada olursam hem oturduğum yere yakın rahat olur ama cem karastan aldım. halis ünlünün ismini çok duydum ama hiç çalışmasını göremedm. halis ünlüdende randevu alayım o zamanEKOL kbb hastanesi, doktorum Halis Ünlü. Sgk ile 5bin tl herşey dahil fiyat. sonuç; sıkıntısız bir ameliyat ve rahat bir iyileşme süreci.
- 18 Mart 2017
- 517
- 199
- 33
tamam can kopalıda araştırayım teşekkür ederim :)Canim nerhaba bende yakin zamanda revizyon operasyonu olacagim daha once kbb uzmanina yaptirnistim nefes problemim oldugu icin nefesim duzeldi ama burnun olmasi gerejebden uzun oldu yan tarafida coktu.Can kopal a karar verdim Can Beyi cok arastirdim ailendede dr lar var.Sende nutlakanona nuayebe ol ama muaybe randevulari mayis ayina veriyor hemen ararsan anca mayista gorusursun.hu arada can beye yakin zamanda ameliyatbolan arkadaslar varsa ucreti yazabilirlermi lutfen
Canim tesekkur ederim
sagol canim tesekkurler evet halis bey iyi bir dr mus ama ben taktim can bey e :)EKOL kbb hastanesi, doktorum Halis Ünlü. Sgk ile 5bin tl herşey dahil fiyat. sonuç; sıkıntısız bir ameliyat ve rahat bir iyileşme süreci.
- 22 Mart 2017
- 81
- 26
- 88
- 22 Mart 2017
- 81
- 26
- 88
Kizlar can kopal muayene ucreti aliyormu aliyorsa ne kadar
bildigim kadariyla almiyor, hersey dahil 4500.
Bu arada Cuneyt Ozek kaca yapiyor bilen var mi?
- 7 Ağustos 2013
- 581
- 350
- 303
merhaba, ben de izmirde burun estetigi olmayi dusunuyorum ve daha arastirma surecindeyim. fiyatlarini aldigim doktorlari paylasiyim:
- yigit ozer: 4000 tl
- yahya demirdelen: 4000 tl
- saime irkoren: 4500 tl
-ahmet seyhan: 6000 tl
- ufuk bilkay: 7000 tl
Ufuk bilkay 6000 diye duymuştum
- 22 Mart 2017
- 81
- 26
- 88
Ufuk bilkay 6000 diye duymuştum
geçen ay mailden sormustum, 7000 dedi. Bu sene icin fiyatlari attirmistir belki
- 8 Ocak 2018
- 19
- 1
- 6
Yahya demirdelen 6000 tl dedi ameliyat fiyatları epey arttı bende olucam doktor karar veremedim izmirde tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı☺merhaba, ben de izmirde burun estetigi olmayi dusunuyorum ve daha arastirma surecindeyim. fiyatlarini aldigim doktorlari paylasiyim:
- yigit ozer: 4000 tl
- yahya demirdelen: 4000 tl
- saime irkoren: 4500 tl
-ahmet seyhan: 6000 tl
- ufuk bilkay: 7000 tl
- 19 Temmuz 2018
- 139
- 24
- 48
- 43
Peki ssk siz kaca yapiyorEKOL kbb hastanesi, doktorum Halis Ünlü. Sgk ile 5bin tl herşey dahil fiyat. sonuç; sıkıntısız bir ameliyat ve rahat bir iyileşme süreci.
- 22 Mart 2017
- 81
- 26
- 88
Yahya demirdelen 6000 tl dedi ameliyat fiyatları epey arttı bende olucam doktor karar veremedim izmirde tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı☺
merhaba, gecen sene sezgin ozturke ameliyat oldum ve tavsiye ederim :)
- 18 Mayıs 2019
- 3
- 0
- 1
- 24