• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde estetik fiyatları??

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
33
arkadaşlar izmirde estetik olmuş arkadaşlar fiyatları ve doktoru yazabilirmi? benim burnumda deviasyonda var sgk anlaşmalı bi özel hastane ameliyatın bir kısmını karşılarmı?

Canim nerhaba bende yakin zamanda revizyon operasyonu olacagim daha once kbb uzmanina yaptirnistim nefes problemim oldugu icin nefesim duzeldi ama burnun olmasi gerejebden uzun oldu yan tarafida coktu.Can kopal a karar verdim Can Beyi cok arastirdim ailendede dr lar var.Sende nutlakanona nuayebe ol ama muaybe randevulari mayis ayina veriyor hemen ararsan anca mayista gorusursun.hu arada can beye yakin zamanda ameliyatbolan arkadaslar varsa ucreti yazabilirlermi lutfen

EKOL kbb hastanesi, doktorum Halis Ünlü. Sgk ile 5bin tl herşey dahil fiyat. sonuç; sıkıntısız bir ameliyat ve rahat bir iyileşme süreci.

EKOL kbb hastanesi, doktorum Halis Ünlü. Sgk ile 5bin tl herşey dahil fiyat. sonuç; sıkıntısız bir ameliyat ve rahat bir iyileşme süreci.
hayrlı olsn canım :) bende ekolden randevu aldım orada olursam hem oturduğum yere yakın rahat olur ama cem karastan aldım. halis ünlünün ismini çok duydum ama hiç çalışmasını göremedm. halis ünlüdende randevu alayım o zaman

Canim nerhaba bende yakin zamanda revizyon operasyonu olacagim daha once kbb uzmanina yaptirnistim nefes problemim oldugu icin nefesim duzeldi ama burnun olmasi gerejebden uzun oldu yan tarafida coktu.Can kopal a karar verdim Can Beyi cok arastirdim ailendede dr lar var.Sende nutlakanona nuayebe ol ama muaybe randevulari mayis ayina veriyor hemen ararsan anca mayista gorusursun.hu arada can beye yakin zamanda ameliyatbolan arkadaslar varsa ucreti yazabilirlermi lutfen
tamam can kopalıda araştırayım teşekkür ederim :)

Canim tesekkur ederim
sagol canim tesekkurler evet halis bey iyi bir dr mus ama ben taktim can bey e :)

merhaba, ben de izmirde burun estetigi olmayi dusunuyorum ve daha arastirma surecindeyim. fiyatlarini aldigim doktorlari paylasiyim:
- yigit ozer: 4000 tl
- yahya demirdelen: 4000 tl
- saime irkoren: 4500 tl
-ahmet seyhan: 6000 tl
- ufuk bilkay: 7000 tl

mehmet sucubaşı sgk varsa 4000 dedi cem karas 6000 diyor. herşey dahil. 5bin deseydi cem karasa evet derdim ama 6 bin çok geldi

merhaba, ben de izmirde burun estetigi olmayi dusunuyorum ve daha arastirma surecindeyim. fiyatlarini aldigim doktorlari paylasiyim:

Ufuk bilkay 6000 diye duymuştum

Yahya demirdelen 6000 tl dedi ameliyat fiyatları epey arttı bende olucam doktor karar veremedim izmirde tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı☺

Bende bu sene olmayı düşünüyorum da fiyat ne kadardı ve söylediğiniz doktorlar hangi hastanede ya da klinikte ler mı?

Back