- 11 Mart 2015
- 30
- 1
-
- Konu Sahibi shadowonmyface
yok gerçekten dandik kuaförlerde bile var şaşıyorumher köşe başında lazerci mi var ben anlamadım. bunun bi kriteri bi uzmanı yok mu?
Her sertifikayı alan gelip lazer yapiyor. 16 17 yaşındaki kizlar bile yapiyor. Gerisini sen düşün. .her köşe başında lazerci mi var ben anlamadım. bunun bi kriteri bi uzmanı yok mu?
yok gerçekten dandik kuaförlerde bile var şaşıyorum
Her sertifikayı alan gelip lazer yapiyor. 16 17 yaşındaki kizlar bile yapiyor. Gerisini sen düşün. .
ülkemize bi yenilik gelmeyegörsün. devlet önlem almak için önce üç-beş vatandaşını gözden çıkartıyor sonra ele avuca gelir kriterler getiriyor.
bide bu haberdeki öylemidir bilmiyorum ama sırf ucuz diye sağlığını hiçe sayıp uyduruk yerlere gidenler var tabi.
yani kıllı ama sağlıklı olmayı tercih ederiz dimi bilgeceEvet kesinlikle. 5 kurus kar etmek icin bedeninden kim olmak ister ki ya? Allah korusun..
yani kıllı ama sağlıklı olmayı tercih ederiz dimi bilgece
ben ağdaya devam o zamanyok ben yaptirmistim guzel bir yerde şükür. Kilsiz ama saglikli hahahah
Ah bu kadinlarimizin cilesi hic bitmiyorben ağdaya devam o zaman
hiç sorma erkek olmak varmışAh bu kadinlarimizin cilesi hic bitmiyor
kıllı olunca da insanın psikolojik sağlığı bozuluyor evetyok ben yaptirmistim guzel bir yerde şükür. Kilsiz ama saglikli hahahah
he ya onlarin ne dogum ne agda ne de adet sancisi derdi var. Ohh. Amaa kadinlarin çektiği bu sancilarin bedeli erkeklerden cikiyorhiç sorma erkek olmak varmışbi defa sünnet oluyorsun bi defa askere gidiyorsun bitti gitti.
kıllı olunca da insanın psikolojik sağlığı bozuluyor evet
bende yaptırdım hala devam ediyor 2 seans ta bile yarısından çoğu gitti
he ya onlarin ne dogum ne agda ne de adet sancisi derdi var. Ohh. Amaa kadinlarin çektiği bu sancilarin bedeli erkeklerden cikiyor
ya nolacağıdı bi yerden çıkacaktı elbet