• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde en uygun hatta bedava çekim yapacak birini arıyorum

JustYou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
39
44
38
Arkadaşlar 3 senelik evliyim. Eşim askere gitti izmire. Ve ben 3 senedir beklediğim bebeğin haberini aldım. Hamileyim. İzmirde bir haftasonu çekim yapmak istiyorum. Bebeğim henüz çok küçük büyümeden ve biz daha da geciktirmeden en azından çekimi yapmak istiyoruz fotoğrafları daha sonra da bakabilirim diye düşünüyorum. İzmirde en uygun çekim yapan fotoğrafçı hatta mümkünse bedava çekim yapacak birini arıyorum. Ve mekan önerilerinizi de bekliyorum izmiri çok iyi bilmediğim için. Şimdiden teşekkürler

Bazen yeni fotografcılığa başlayan fotografcilar oluyor. Sayfasinda kendi cektikleri fotograflari yayinlayabilmek için cekim yapacak gelin ve damada ihtiyac duyuyorlar. Resimlerinizi istedikleri zaman kendi sayfalarinda paylasma sartiyla bedava cekim yapiyorlar.
Instagramda izmirde fotografcilik yapan ama takipci sayisi cok olmayan sayfalar bulup teklif edebilirsiniz...

Bebisiniz hayirli olsun :KK68:

Back