O Ozlemkkm Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2018 12 1 35 15 Şubat 2019 Konu Sahibi Ozlemkkm #1 Arkadaslar Merhaba, izmirde tavsiye edebilceginiz kadin dogum uzmani varmi ? Hastanede olabilir :)) Muayne ücreti coook yüksek olmayan :)) tercihimdir Tesekür ederim
Arkadaslar Merhaba, izmirde tavsiye edebilceginiz kadin dogum uzmani varmi ? Hastanede olabilir :)) Muayne ücreti coook yüksek olmayan :)) tercihimdir Tesekür ederim
Amecey Wake me up! Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 5.840 26.715 15 Şubat 2019 Konu Sahibi Ozlemkkm #2 Önceden medical park ta Dr. Vedat Uluğ vardı. 2 doğumumda da olağanüstü memnun kaldım. Şuan kendi kliniğinde hasta kabulüne başlamış
Önceden medical park ta Dr. Vedat Uluğ vardı. 2 doğumumda da olağanüstü memnun kaldım. Şuan kendi kliniğinde hasta kabulüne başlamış
O Ozlemkkm Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2018 12 1 35 16 Şubat 2019 Konu Sahibi Ozlemkkm #3 Aaa evet esi vildan hanimda Ebemizdi bizim..Clinic vivien sanirim muaynanenin adi arayip bi bilgi ala bilirim tsk ederim :))
Aaa evet esi vildan hanimda Ebemizdi bizim..Clinic vivien sanirim muaynanenin adi arayip bi bilgi ala bilirim tsk ederim :))
B Bhr_38 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2018 196 216 34 21 Mart 2019 Konu Sahibi Ozlemkkm #5 Ozlemkkm .!.: Arkadaslar Merhaba, izmirde tavsiye edebilceginiz kadin dogum uzmani varmi ? Hastanede olabilir :)) Muayne ücreti coook yüksek olmayan :)) tercihimdir Tesekür ederim Genişletmek için tıkla... Manavkuyuda monosağlık Hasan ulaş Başyurt tavsiye ederim 250 lira muaynesi ama işinin hakkını hem tedavi olarak hem pisikolojik olarak veriyor
Ozlemkkm .!.: Arkadaslar Merhaba, izmirde tavsiye edebilceginiz kadin dogum uzmani varmi ? Hastanede olabilir :)) Muayne ücreti coook yüksek olmayan :)) tercihimdir Tesekür ederim Genişletmek için tıkla... Manavkuyuda monosağlık Hasan ulaş Başyurt tavsiye ederim 250 lira muaynesi ama işinin hakkını hem tedavi olarak hem pisikolojik olarak veriyor
Amecey Wake me up! Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 5.840 26.715 21 Mart 2019 Konu Sahibi Ozlemkkm #6 Ozlemkkm .!.: Aaa evet esi vildan hanimda Ebemizdi bizim..Clinic vivien sanirim muaynanenin adi arayip bi bilgi ala bilirim tsk ederim :)) Genişletmek için tıkla... Evet, eşiyle tanışma fırsatım olmadı. Ama Vildan hanım da işini aşkla yapanlardan, paylaşımları çok tatlı. Rica ederim :)
Ozlemkkm .!.: Aaa evet esi vildan hanimda Ebemizdi bizim..Clinic vivien sanirim muaynanenin adi arayip bi bilgi ala bilirim tsk ederim :)) Genişletmek için tıkla... Evet, eşiyle tanışma fırsatım olmadı. Ama Vildan hanım da işini aşkla yapanlardan, paylaşımları çok tatlı. Rica ederim :)