• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ızmirde en iyi doktor tavsiyeleri. . Revizyonda başarılı doktorlar

Tatlım 1 yıl geçmeden ameliyat olman riskli.
Ayrıca neden doktorunla gidip görüşmedin?
Son halin ne durumda. Fotoğraf atma şansın var mı?
Birde ekol kbb doktorlarıyla görüşmeni tavsiye ederim ;)

Bugünkü halim. galiba düzeliyor ne dersin

Eklentiler

• PicsArt_1413791238183.webp
    PicsArt_1413791238183.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 266
  • 20141019_180024.webp
    20141019_180024.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 181
  • 20141020_171907.webp
    20141020_171907.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 175
Bir de makyajsız en çirkin ve mutsuz halimle çekip duruyorum artık öyle yapmicam. Şimdi de altı kaycak üstü düşecek diye korkuyorum. Walla hayatım burundan ibaret oldu dıptısdıptıs :) bu arada senin de yeni fotoğraflarını gördüm zaten senin başından iyi gidiyordu bi bicimsizlik yoktu. Şimdide harika görünüyor :) inşallah çok mutlu oluruz şu konuyu da böylece atlatıriz gider. Tek isteğim.

Bir de makyajsız en çirkin ve mutsuz halimle çekip duruyorum artık öyle yapmicam. Şimdi de altı kaycak üstü düşecek diye korkuyorum. Walla hayatım burundan ibaret oldu dıptısdıptıs :) bu arada senin de yeni fotoğraflarını gördüm zaten senin başından iyi gidiyordu bi bicimsizlik yoktu. Şimdide harika görünüyor :) inşallah çok mutlu oluruz şu konuyu da böylece atlatıriz gider. Tek isteğim.

valla benim burun deliği sıkıntım çıktı
orantısızdı önceden de şimdide aynı :KK43:
çok canım sıkıldı gece gece görünce :KK12:

Hiic canını sıkma onlar sürekli değişiyor. Bi biri büyüyor bi diğeri. Anlamadım. Ama şimdi belli olmaz bak sen benden sonra oldun değişiyor günden güne

Hiic canını sıkma onlar sürekli değişiyor. Bi biri büyüyor bi diğeri. Anlamadım. Ama şimdi belli olmaz bak sen benden sonra oldun değişiyor günden güne
yok geri kalan yerler ödemden ondan eminim
örneğin sanki hiç törpülenmemiş gibi kemerim var :KK70:
törpülendiğini biliyorum ama ödem kaynaklı öyle görünüyor :KK53:
burun deliklerim ameliyat öncesinin aynısı orantıda aynı sadece biri azıcık daha şiş.
şiş inse bile o orantı değişmez :cry:

2 hafta sonra kontrolüm var o zaman soracağım ne yapılabilir diye:mad:

Canım ya inşallah yapılacak bişey vardır. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama içini ferah tut neticede o kemerden kurtuldun. Şekli güzel ve sağlığın yerinde. Çözülemeyecek hiç bir sorun yok. Doktorun sebebini anlatacaktir. Benim doktorum kontrole bile çağırmadi düşün.
En azından gidip anlatacaksin ve eminim bi açıklaması vardır.

Canım ya inşallah yapılacak bişey vardır. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama içini ferah tut neticede o kemerden kurtuldun. Şekli güzel ve sağlığın yerinde. Çözülemeyecek hiç bir sorun yok. Doktorun sebebini anlatacaktir. Benim doktorum kontrole bile çağırmadi düşün.
En azından gidip anlatacaksin ve eminim bi açıklaması vardır.

Açıklaması bile olsa çok kabulleneceğim bir durumda değil malesef :KK43:
çok belli oluyor :mad:
gece gece uykum kaçtı :mad:
senin doktorunda çok pervasızmış yahu :KK20:

hem de nasil pervasiz. . Sorun olursa gelirsin dedi. Ama ben birinci ay dolunca ege Üniversitesinde kontrole gitcem. Başka bi doktora göstercem sorun var mı yok mu hem daha net ogrenirim. Bu adam ödem şişlik dicek yollucak kesin. Zaten yamukluk için ameliyat oldum. Hala o yöne çok hafif yamuk gibi. Sislik o dedi bandaj çıkarken. Gorcez şişlik mi..

Benim şu iki dediğin ortasindaki yer dümdüz sepsertti. Sanki çok hafif aşağı doğru geldi bu normal mi acaba? Normalse belki sende de öyle rahatlamalar oldukça, yerini buldukça düzelir.

hem de nasil pervasiz. . Sorun olursa gelirsin dedi. Ama ben birinci ay dolunca ege Üniversitesinde kontrole gitcem. Başka bi doktora göstercem sorun var mı yok mu hem daha net ogrenirim. Bu adam ödem şişlik dicek yollucak kesin. Zaten yamukluk için ameliyat oldum. Hala o yöne çok hafif yamuk gibi. Sislik o dedi bandaj çıkarken. Gorcez şişlik mi..

Benim şu iki dediğin ortasindaki yer dümdüz sepsertti. Sanki çok hafif aşağı doğru geldi bu normal mi acaba? Normalse belki sende de öyle rahatlamalar oldukça, yerini buldukça düzelir.

Ödem mutlaka etkili ama senin öyle abartılı bir durumun yok bence.
Bahsettiğin şey forumda okuduklarım kadarıyla normal.
Benim durumda eğer biraz daha aşağıya inerse facia demek. Şuanda karşıdan bakıldığında aslında burnum yamuk olmamasına rağmen delik eşitsizliği yüzünden yamuk duruyor. Olurda az daha aşağı çekerse daha fena olur.
Bak kısaca özeti ekleyeceğim 2 foto. Öncesi ve sonrası arasında fark yok.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 96
Evet gördüm canım:( ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten sadece çok iyi anliyorum seni. Doktorun en doğrusunu soyleyecektir. Tatmin olmazsa başka bi doktora da gösterebilirsin. Ben maille fotoğraflarını yolladım birçok ünlü doktora çok çok erken şu an bişey söylenemez diyorlar. Öyle diyebilir şimdi sisliklerden falan gibi bi yorum yapabilir.

doktorunu kim acaba öğrenebilir miyim

Back
X