- 13 Ekim 2014
- 97
- 15
- 48
- 36
- Konu Sahibi badteacher_tugce
Kızlar izmirde tavsiye edebileceğiniz , revizyon ameliyatlarında başarılı iyi bi doktor var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı yapıyorsun harika olmuşsunBugünkü halim. galiba düzeliyor ne dersin
Bir de makyajsız en çirkin ve mutsuz halimle çekip duruyorum artık öyle yapmicam. Şimdi de altı kaycak üstü düşecek diye korkuyorum. Walla hayatım burundan ibaret oldu dıptısdıptıs :) bu arada senin de yeni fotoğraflarını gördüm zaten senin başından iyi gidiyordu bi bicimsizlik yoktu. Şimdide harika görünüyor :) inşallah çok mutlu oluruz şu konuyu da böylece atlatıriz gider. Tek isteğim.
yok geri kalan yerler ödemden ondan eminimHiic canını sıkma onlar sürekli değişiyor. Bi biri büyüyor bi diğeri. Anlamadım. Ama şimdi belli olmaz bak sen benden sonra oldun değişiyor günden güne
Canım ya inşallah yapılacak bişey vardır. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama içini ferah tut neticede o kemerden kurtuldun. Şekli güzel ve sağlığın yerinde. Çözülemeyecek hiç bir sorun yok. Doktorun sebebini anlatacaktir. Benim doktorum kontrole bile çağırmadi düşün.
En azından gidip anlatacaksin ve eminim bi açıklaması vardır.
hem de nasil pervasiz. . Sorun olursa gelirsin dedi. Ama ben birinci ay dolunca ege Üniversitesinde kontrole gitcem. Başka bi doktora göstercem sorun var mı yok mu hem daha net ogrenirim. Bu adam ödem şişlik dicek yollucak kesin. Zaten yamukluk için ameliyat oldum. Hala o yöne çok hafif yamuk gibi. Sislik o dedi bandaj çıkarken. Gorcez şişlik mi..
Benim şu iki dediğin ortasindaki yer dümdüz sepsertti. Sanki çok hafif aşağı doğru geldi bu normal mi acaba? Normalse belki sende de öyle rahatlamalar oldukça, yerini buldukça düzelir.
hem de nasil pervasiz. . Sorun olursa gelirsin dedi. Ama ben birinci ay dolunca ege Üniversitesinde kontrole gitcem. Başka bi doktora göstercem sorun var mı yok mu hem daha net ogrenirim. Bu adam ödem şişlik dicek yollucak kesin. Zaten yamukluk için ameliyat oldum. Hala o yöne çok hafif yamuk gibi. Sislik o dedi bandaj çıkarken. Gorcez şişlik mi..
Benim şu iki dediğin ortasindaki yer dümdüz sepsertti. Sanki çok hafif aşağı doğru geldi bu normal mi acaba? Normalse belki sende de öyle rahatlamalar oldukça, yerini buldukça düzelir.
tamam teşekkür ederimAydında bi doktor canım