İzmir'de düğün için dans dersi??

Halide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
35
0
36
Ankara
Kızlar temmuzda düğünüm var ve ben ilk dans için kursa gitmeyi planlıyorum. Bilgisi olan var mı?

Maliyeti ne kadar?
Ortalama provalar ne kadar gün sürüyor?

İzmirdeyim ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok canım ilk danstan ziyade oyun havaları öğrenilmeli bence çünkü oynayamayan bir gelin kötü görünüyor. :) Allahtan ben salıvermiştim gitmişti. :))

Söylemesi ayıp oynağımdır kaydirigubbakcemile3 bilgisi olan yok mu acaba?

bizim tanıdıklar 2 ay önce evlendi ders almışlar düğün dansı için 200 tl vermişler ders başına geçen akşam konuşuldu hatta bizde yok artık dedik bir hafta gitmişler hemde...izmir de... internetten bulmuşlar yeri sende bak izmir dans kursları diye bulursun bence.....

Canım biz de gittik eşimle düğün dansımız için. birebir özel ders oluyor. Ama öncesinde bize 1 aylık salsa paketi de hediye ettiler. Biz sadece 2 haftasına katılabildik; diğer 2 haftayı uygun bi,r zaman gidip telafi edebilecez. 5 saat ders için 350 lira ödedik. rumba yaptık biz düğünümüzde. Çevreden çok güzel tepkiler aldık. Bir de o düğün koşturmacalarında stres atmak için güzel bir etkinlik oluyor. Çünkü son zamanlarda hiç bir etkinliğe zaman olmuyor malesef. İzmirde nasıl olur bilmiyorum ama biz ankarada gitmiştik.

Back