Dövme İzmirde Dövme Sanatçısı Tavsiye Edebilecek Var mı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

brujo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
2
0
Kış gelmeden dövme yaptırmak istiyorum,şöyle iyi işçiliği ucuza bulabilebileceğim bir yer bilen var mı? Bir süredir araştırıyorum, o yüzden köprüaltı demeyin,işi tamamen ticarete dökmüşler, luba çok pahalı, Hidayet ve Gökhanın ismini duyuyorum en iyiler arasında ama nette bişey bulamadım,hidayet'in yaptığı bi kaç dövmeyi gördüm çok başarılı, Gökhan da Red Tattoo idi galiba dükkanın adı güzel sanatlar mezunuymuş ve şablon kullanmadan kendi tasarladığı dövmeleri yapıyormuş.. bu iki sanatçıya ait dövmeye sahip olan varsa görmek isterim.. teşekürler şimdiden..

bu nasıl sizce?

Eklentiler

• $62113_106515622743884_100001563407110_51037_4495553_n.jpg
    $62113_106515622743884_100001563407110_51037_4495553_n.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 329
bence çok güzel benim resim ekleme şansım olmadığından sana örnekleri gösteremiyorum.. bende yaptırmayı düşünüyorum buca tarafında 2 tane dövme yapan kişi var ama ne denli güzel yapıyorlar bilmiyorum.. bende melek yaptırmayı düşünüyorumm hatta bi omzuma melek diğerine şeytann kaydirigubbakcemile3

izmirdeki tüm dövmeciler hakkında detaylı bilgiye sahibim :)
bir sürü dövmem var ve deneme yanılmalarım sonucu , dirty5 tatto stüdyonun en iyisi oldugna karar verdim. stüdyonun sahibi gökçe korkmaz. 9 eylul guzel sanatlar mezunu 25 yasında bı bayan.
güzel sanatlar cıkıslı oldugu ıcın işlerine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.googleda aratırsanız gazete ve dergi röportajları çıkacaktır.

izmirdeki tüm dövmeciler hakkında detaylı bilgiye sahibim :)
bir sürü dövmem var ve deneme yanılmalarım sonucu , dirty5 tatto stüdyonun en iyisi oldugna karar verdim. stüdyonun sahibi gökçe korkmaz. 9 eylul guzel sanatlar mezunu 25 yasında bı bayan.
güzel sanatlar cıkıslı oldugu ıcın işlerine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.googleda aratırsanız gazete ve dergi röportajları çıkacaktır.

Bu bayanın stüdyosu tam olarak nerede acaba?

X