İzmirde doktor tavsiyesiii ???

cnsugr

böcük =)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
45
0
36
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
Şuan 5 haftalık hamileyim.Çok duyduğum için Ömer sudekan'dan randevu almak için aradım.hamile olduğumu öğrenmeden önce diş dooktoruna gittiğim için açıkçası tedirgin olmuştum.Randevu almak için aradğımda sekreter 15 gün sonrasına randevu verebilceğini söyledi.Hiç bir test yapmadıklarını da ekledi.Biraz tedirgin olduğumu söylediğimde bir anda iptal bir randevu olduğunu söyledi.Ancak ben kan tahlil sonucumu ertesi güne alabilceğimi söylediğimde ésizde hem acil diyorsunuz hem de gelmiyorsunuz" gibi ukala bir cevap aldım.Zaten daha sonra internetten çok fazla olumsuz yorum okudum.
Kan tahlil sonucumu aldığımda aile hekimim Umur Yensel'i önerdi ve hemen randev aldık.Muayeneden sonra gerekli bilgileri verdi doktorumuz.Bebeğin kalp atışlarını duymak için bu hafta tekrar gideceğiz.Şimdilik ailemize söylemedik oyuzden.
Bir kaç kişiden Kahraman Kolday'ı duydum ve sizlerden gelen yorumlarda Gökalp Tokaç'ın ismini çokça duydum.
Şimdilik doktorumla bir sorunum yok.Ama bu konuda fazla bi fikrim olmadığından sizlere danışmak istedim.

merhaba canım Gökalp tokaç ın 2011 den berı hastasıyım ılk dogummu kendısı yaptı ıkıncıye gebeyim hala ona gıdıyorm cok memnunum tavsıye ederım ama cok yoğun ıkı ay sonrasına randevu verır bılgın olsun.

Canım kesinlikle egepol hastanesi ve Hakan sabırlı 17 gün önce doğum yaptım süper tatlı ve ilgili bi doktor başka hastanenin doktorlarının bile tavsiyesiydi bana hastane çalışanları süper ilgili güler yüzlü doğumdan acayip korkardım anestezi uzmanından Allah razı olsun hepsi süperdi .. Ayrıca şikayetim var sitesimiydi neydi Gökhan bey hakkında ii şeyler okumamıştım Allah hakkından hayırlısını versin bebişini sağ salim al kucağına

Çok teşekkür ederim canım bu hafta için Kahraman Beyden randevu aldım.Bakalım memnun kalırsam ona devam etmeyi düşünüyorum.Gökalp Beyi de çokça duydum sizler sayesinde.İnşallah bebiişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız <3

Çok teşekkkür ederim canım.Gökhan bey derken Gökalp Beyi mi kastettin ?Senin de bebişinin sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah.Çok heyecanlıyım =)

rica ederım canım kahraman beyı ılk defa duydum sanırım özel muayenehanesı var . ayrıca dıger arkadaş Gökalp bey ıle ılgılı sıkayet okuduğunu sölemiş aynı sıkayetlerı bende okudum ama olayların içyüzünü hasta ıle dr bılır bız bılemeyız dıe düşünüyorum ve bazı ınsanlarda anlatrken abartabılıolar belkı sıkayetlerdekı böyle bırseydr nıhayetınde yanlarında degıldık ve bende tecrübe kazanmış bırı olarak yazdım sana güvenmeseydim dr uma tavsıye etmezdim sana ve dıger arkadaşlarıma. güzellik de görecelı dır herkes ıstedıgını güvendıgını seçer.umarım sende dr una güvenle devam edersın sağlıkla bebişini kucağına almanı dılerım.

Çok saol canım .tavsiyen kesinlikle aklımda olucak =)

Çok teşekkkür ederim canım.Gökhan bey derken Gökalp Beyi mi kastettin ?Senin de bebişinin sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah.Çok heyecanlıyım =)

Evet tatlım yanlış yazmışım :) âmin cümlemizinkini inşallah ben çooook memnun kaldım doktor +hastane süper doğum fotoğraflarında veriyorlar ücretsiz o anları görmek çooooooooook başka bi duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…