Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fatih uygur a oldum. 13 gün oldu. Onunla ilgili açılmış bi sayfa var zaten burda. Ben karar vermeden önce onunla ilgili tüm yorumları okudum. Bir tane dahi olumsuz yorum bulamadım. Doktor işi güven işidir. Doktoruna güvenmen lazım. Ben gözüm kapalı güvendim. Ondan ince başka doktorlarada gittim.bi çok doktor arastirdim ama yok olmadı. Onun kadar kimse güven vermedi.onunla görüştüm hastaneden ayrılmadan kaporayi verip ameliyat tarihi aldım. :)Arkadaşlar bende Göğüslerime silikon yaptırmak istiyorum izmir içinde doktor tavsiyelerini alabilirmiyim ricam olur hepinizden
Yok canım. Benim bi şikayetim yok.ilk 1 ay zaten çok çirkin gorunuyorlar. Bizde pimpirik yapiyoruz ister istemez. Hiçbir şikayetim yok çok şükür. Ücret te 8000 liraya mal oldu. Kredi kartına taksit var ama ücret 500 lira fark ediyor. Burda genelde ücret bilgisi vermiyorlar ama sen aşağı yukarı bu miktarı toplamaya bakOrdaki yorumlara baktım sanki siz sikayetcisiniz durumunuzdan yoksa yanlış mı anladım bilmiyorum
Ameliyat sonrası süreç nasıl oldu acaba bendebugün gün aldım fatih beyden 8 kasım da olucam ama sonraki süreç beni biraz korkutuyorYok canım. Benim bi şikayetim yok.ilk 1 ay zaten çok çirkin gorunuyorlar. Bizde pimpirik yapiyoruz ister istemez. Hiçbir şikayetim yok çok şükür. Ücret te 8000 liraya mal oldu. Kredi kartına taksit var ama ücret 500 lira fark ediyor. Burda genelde ücret bilgisi vermiyorlar ama sen aşağı yukarı bu miktarı toplamaya bak
Fatih beyin muayene ücreti 50 lira canimNry3557 ne kadar ücret ödeyeceksin bilgi verir misin ayrıca muayene ücreti ne kadar fatih beyin
Muayene ücreti 50 operasyon herşey dahil 8000Nry3557 ne kadar ücret ödeyeceksin bilgi verir misin ayrıca muayene ücreti ne kadar fatih beyin
Rica ederim Taksit ben sormadım ama burda okumuştum kredi kartına taksit yapılıyormuş 500 tl fazla olıyormuş sanırım ama emin değilim burda görmüştüm bendeTskler ilginiz için acaba kredi kartına taksit imkanları var mı yoksa peşin tek ödeme mı ?