Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimiİzmir'de doktor arayışı
merhabalar arkadaşlar biz Dr. Şeref Targana 2 kere gittik çok memnun kaldık . ilgili ve bilgisi yeterli olduğunu düşündüğüm bir hekim. çok acil bir durum olmadığı sürece sağlık ocağındaki aile hekimimiz yeterli oluyor. her ay sadece boy ve kilo takibi için 120 tl vermek gereksiz gibi geldi. Ayrıca tahlil gerektiğinde dışarıya gitmek zorundasınız .
Birde Egepolde Çağrı bey var o da iyi bir hekim şimdi 2-3 ayda bir ona götürüyorum. tahlil ve tetkiklerinizi orada yaptırabiliyorsunuz . memnun kalırsınız . 47 tl olmuş muayne ücreti tahliller içinde oluyor. randevuları genelde dolu oluyor 2-3 gün önceden arayıp almak lazım .
Mavisehirde Gevher Arican a gidiyorum...ikinci bebegimi de goturuyorum cook memnunum .bir sorun oldumu tlf acabiliyorum tlf cikmasi bnm icin cok onemli eger bu iletisimimiz olmasaydi birakirdim...kizim 8-9 aylikken artik gelmene gerek yok hastalandikca gelsen olabilir demisti...simdi de oglumu goturuyorum...ucret 130 yada 135 veriyor esim net bilemedim simdi.
mrb benimde 2,5 aylık oğlum var. Medicalpark AYŞE ÖZKUL 'a gidiyoruz bebeğimin kontrollerini o yapıyor ve çok memnunuz.ilgili ve güler yüzlü bir doktor .güven veriyo insana .tavsiye ederim.