• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde doğum.... YARDIM:)

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
kızlar allah kısmet ederse inşallah, mart sonu gibi doğum yapcam. ama şimdiden doğum telaşı ve paniği başladı bende.. nerede ve nasıl doğum yapacağım konusunda müthiş kararsız ve endişeliyim. bu yüzden bana tecrübeli arkadaşlar gerek :):) aslında ben kuşadsındayım ama burda iyi bir yer olmadığı için izmire gideceğim. bana tavsiye edebileceğiniz hastaneler nelerdir kızlar yaa... bi de ssklıyım. anlaşmaları varmı? ve fiyATları nasıl?? Bilenler yardımmmmmmm :) help me help me :):)

egepol hastanesı yenı acıldı ssk anlasmalı 700-800 civarı sanırım dogum bırde alsancak kahramanlarda gazı hastanesı var oranın fıyatları cok uygun yenı tanıdık sezeryan yaptı 400tl vermıs ssk üstüne oranın tek dezavantajı küvez yok yanı erken dogum olursa oraya almıyorlar

selam ben 1 ay önce medikal park hastanesinde doğum yaptım herşey gayet iyiydi sezeryan fiyatını filmiyorum ama normal doğum 300 tl ayrıca özel oda istersen oda fiyatı 150 tl

25 agustosta normal dogumj yaptım. Özel Ege saaglik hastanesinde. Buraın sgk anlasmasi yok. 3500 tl idi ama ben 2 gece akldıgım icin boyle yuksek oldu.

Bence hic korkmana gerek yok, Allah o kadar guzel yaratmis ki insan bedenini, sancılar yavastan geliyor. Nasıl birsey oldugunu anlayırsun ve kendini alıstırıyorsun. Sonra sancılar artınca, aralarda dinlenebilecegin ve bir oh diyebilecegin zamanlar var. Allah isini rast getirsin, bu yolda eglendirmesin seni. Kolaydogumlar dilerim.

selam ben 1 ay önce medikal park hastanesinde doğum yaptım herşey gayet iyiydi sezeryan fiyatını filmiyorum ama normal doğum 300 tl ayrıca özel oda istersen oda fiyatı 150 tl

ben de orada yapmayı düşünüyorum.memnun kaldın mı?ayrıca orası zaten özel hastane.özel oda nasıl oluyor anlamadım?suit odayı falan mı kast ettın?

ben memnun kaldım ters bişey görmedim. özel oda ücreti aldılar tek kişilik odada kaldım ama ödemeseydim kaç kişilik olurdu bilmiyorum belki iki kişilik oda falandır.

Back